Aktywne Wpisy
Sigfried +80
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
KwadratF1 +241
#ukraina #ruskapropaganda #bekazpodludzi #konfederacja #braun
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
#kichiochpyta #rejestratorjazdy #kamerasamochodowa
Osobiście montowałem w dwóch samochodach:
jednokanałową VIOFO A119 MINI i jest miazga. Przy włączonym trybie HDR, w nocy na nieoświetlonej drodze przy 100 km/h potrafi nagrać rejestrację samochodu jadącego z przeciwka, który też jedzie pewnie z 90 km/h.
Wiadomo że jak pada deszcz, albo jest lekka mgła to już rejestracji się nie odczyta.
Jeszcze nie wysyłałem na policję, ale mam nagrany filmik jak mi gość wymusił pierwszeństwo na rondzie, ledwo wyhamowałem. Zima, noc, ślisko - jakby nie nowe zimowe opony to miałbym roztrzaskany przód w 3 letnim bezwypadkowym, zadbanym samochodzie przez jakiegoś pajaca w 20 letnim gruzie wartym z 5 tys. pln. Typ mnie widział, mimo to stwierdził że "zdąży", jeszcze się patrzył na mnie jak hamuje... Jako że kamerka nagrała bok jego samochodu to myślałem że się blachy nie nagrały. Jednak widać je prze 2-3 sekundy, bardzo czytelnie widać