Aktywne Wpisy
Sigfried +105
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Milo900 +1
Iść na sor?
Dzis robilem porzadki w ogrodzie, stare konary przesuwalem , dzewka, drewko itp. duzo robali bylo.
Poszedlem do domu, wykapalem sie i tak dziwnie dretwieje mi to miejsce, delikatnie piecze xD
Generalnie cierpie na nerwie lękową, zwiazana ze stanem zdrowia i sobie wkrecilem ze mnie jakis pajak ukasil albo cos innego.
To
Dzis robilem porzadki w ogrodzie, stare konary przesuwalem , dzewka, drewko itp. duzo robali bylo.
Poszedlem do domu, wykapalem sie i tak dziwnie dretwieje mi to miejsce, delikatnie piecze xD
Generalnie cierpie na nerwie lękową, zwiazana ze stanem zdrowia i sobie wkrecilem ze mnie jakis pajak ukasil albo cos innego.
To
Ch*ja się znam o aktualnym rynku gier. Na nieaktualnym też. Wiem tyle, że GOG archiwizuje stare gry a nowe sprzedaje bez januszowych zabezpieczeń. To se kupiłem. Obejrzałem #arhneu i zobaczyłem, że ktoś odtworzył Faraona z Impresions Games. O boże o k*rwa. Od dwudziestu lat z przerwami gram w Faraona! Na bank będzie super. Nie było.
Głównym zarzutem w recenzji było to, że słaby system potyczek został zastąpiony brakiem potyczek - akurat to mi średnio przeszkadzało.
Rozegrałem pół kampanii i kilka pojedynczych misji poza nią. Pierwszy raz (kupiłem może z 7 gier w życiu) zażądałem zwrotu pieniędzy. Czemu (szczegóły dla ludzi co grali):
Tyle udało mi się spisać, ale przemyśleń miałem więcej. Jeśli ktoś chce zagrać to niech kupi oryginał za 30 zł. Myślałem, że dla "fanów faraona" to będzie dobra opcja. Nie jest :(
a zapomniałem: na duży plus wybór sposobu rekrutacji (albo oryginalny, albo globalny jak w Zeusie), na duży minus interfejs - po ~20h nadal nie wiem co jest gdzie