Wpis z mikrobloga

Jestem ciekaw dwóch rzeczy:
-Czy Jaca kłamie z tym bezdechem, żeby wybielić Matiego? Bo kto jak kto, ale ten człowiek by mógł takie coś wymyślić na poczekaniu, tak jak z tą legią i wujkiem władkiem. A że Młody Muran ćpał na potęgę to chyba każdy tutaj wie
-Czy ten pierwszy screen z tym, że Mati przedawkował opio to faktycznie napisała ratowniczka co tam była, czy ktoś walnął fejka który się idealnie zgrał z wydarzeniami? A jeśli to pierwsze - to mam nadzieję, że ją wypier... na zbity pysk. Tajemnica Lekarska to powinna być świętość świętsza od Papaja Polaka
#famemma #highleague
  • 14
a czy bezdech senny nie ma powiązania z narkotykami

@tabarok: możliwe, lekarzem nie jestem. Ale bezdech może być od jakiejś wady przestawki nosowej czy jak to się tam nazywa. Jaca nawet to sugerował, bo w wywiadzie pisał coś o operacji nosa.

Od samych narkotyków z reguły się nie umiera

Od przedawkowania jak najbardziej. Jak walisz jakieś syfy sam, w środku nocy to nie ma Cie kto odratować i możesz się zaćpać
cytowany tekst a czy bezdech senny nie ma powiązania z narkotykami?

Bezdech spowodowany jest zwiotczeniem jakiejś części podniebienia górnego przez co blokuje przepływ powietrza. Zwykle to się objawia chrapaniem albo nieregularnymi i gwałtownymi zaczerpnięciami powietrza, tak jakbyś z wychodził spod wody. Jak się dobrze #!$%@?, to spowodujesz takie zwiotczenie przez co będziesz chrapał i być może wpadał w bezdech.

Po narkolach, ale po alko też (ale to chyba ze 4 promile trzeba
@Pingpong89: @marv0oo @CeZ_ Sierpień 2021po pierwszym High Leauge, Rataj z Malubą w wywiadzie mówili, że ich managerka była wolska. Miała ratajowi ogarnąć sponsorów i miała załatwiać walkę Rataja z Murańskim podobno tak poznała Murana i zostali para po czym polecieli w „sztos ćpania” zupełnie olała załatwianie sponsorów i ogólnie zajmowanie się osobami które prowadziła.
GoodGuyChucky93 - @Pingpong89: @marv0oo @CeZ_ Sierpień 2021po pierwszym High Leauge, ...