Aktywne Wpisy
Jakie macie marzenia?
D00msday +8
Czyli mamy potwierdzenie, że przez cały najbliższy rok Ukraina znajdować się będzie w defensywie. Przez ten czas kraj będzie niszczony gospodarczo i demograficznie przez silniejszą Rosję. Moja opinia jest następująca: euromajdan był niczym innym, tylko początkiem końca Ukrainy. Zamiast balansować pomiędzy wschodem i zachodem, Ukraińcy na własne życzenie zniszczyli swoje państwo - mieli mnóstwo możliwości, a postanowili założyć sobie pętlę na szyję... i to wszystko ku uciesze zepsutego, zachodniego establishmentu.
#neuropa #
#neuropa #
-Czy Jaca kłamie z tym bezdechem, żeby wybielić Matiego? Bo kto jak kto, ale ten człowiek by mógł takie coś wymyślić na poczekaniu, tak jak z tą legią i wujkiem władkiem. A że Młody Muran ćpał na potęgę to chyba każdy tutaj wie
-Czy ten pierwszy screen z tym, że Mati przedawkował opio to faktycznie napisała ratowniczka co tam była, czy ktoś walnął fejka który się idealnie zgrał z wydarzeniami? A jeśli to pierwsze - to mam nadzieję, że ją wypier... na zbity pysk. Tajemnica Lekarska to powinna być świętość świętsza od Papaja Polaka
#famemma #highleague
proszę cię xD
@tabarok: to sie nazywa depresja oddechowa, po opio sie nieraz przydarza
@Pingpong89: xDDDD masz jeden dowód. Tańcula też gadał, że Mati lubi sobie poużywać. Najman tak samo
@tabarok: możliwe, lekarzem nie jestem. Ale bezdech może być od jakiejś wady przestawki nosowej czy jak to się tam nazywa. Jaca nawet to sugerował, bo w wywiadzie pisał coś o operacji nosa.
Od przedawkowania jak najbardziej. Jak walisz jakieś syfy sam, w środku nocy to nie ma Cie kto odratować i możesz się zaćpać
@marv0oo: Pasut chyba też czasem dawał to do zrozumienia
Bezdech spowodowany jest zwiotczeniem jakiejś części podniebienia górnego przez co blokuje przepływ powietrza. Zwykle to się objawia chrapaniem albo nieregularnymi i gwałtownymi zaczerpnięciami powietrza, tak jakbyś z wychodził spod wody. Jak się dobrze #!$%@?, to spowodujesz takie zwiotczenie przez co będziesz chrapał i być może wpadał w bezdech.
Po narkolach, ale po alko też (ale to chyba ze 4 promile trzeba