Aktywne Wpisy

Ytarka +39
Ogłoszenie z pełnym, czytelnym opisem, wyraźne zdjęcia całego zestawu - z bliska, z daleka, z kotem i bez. Myślałam że to wystarczy, że tak się robi.
Nie pomyślałam jednak, że wśród użytkowników są przecież ludzie z tą straszną chorobą, co nie pozwala im czytać literek.
Nie wolno im nawet zerkać na to, co może zobrazować treść, żeby nie spowodować zwary w klepisku XD
No naraziłam chłopa na niebezpieczeństwo, pewnie dlatego tak na
Nie pomyślałam jednak, że wśród użytkowników są przecież ludzie z tą straszną chorobą, co nie pozwala im czytać literek.
Nie wolno im nawet zerkać na to, co może zobrazować treść, żeby nie spowodować zwary w klepisku XD
No naraziłam chłopa na niebezpieczeństwo, pewnie dlatego tak na

loucas +3
Zrozumcie to że jak szykujecie i wymyslacie jakieś teksty na podryw to później w realizacji wygląda to żenująca. Ani to naturalne ani zaskakujące. Jeżeli ktoś ma swobodę i lekkość w rozmowie to wychodzi samo i wygląda zapełni inaczej. Jeśli sam będziesz przed podrywem układal scenariusze i rozmyślał o tym tylko to wszystko popsujesz
a tak ogólnie to powodzenia w akcji, najlepiej podbić jak mały ruch i nie będzie nikt inny Was słyszał, typu ktoś w kolejce :D
Jak przystojny/średni to może się udać.
Jak nie, to cringe.
Takimi tekstami walił mój wujas 15 lat temu... Z zerowa skutecznością, czasami karynki się uśmiechnęły i tyle.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Sadomason: Nie ma czegoś takiego jak teksty na podryw, jest to wymysł facetów właśnie nie posiadających doświadczenia z kobietami, myślącymi że grają w Hoghwart Legacy i wystarczy rzucić zaklęcie aby zdobyć kobietę. Chyba że jesteś chadem.
Jeśli chcesz poderwać jakaś dziewczynę to robisz to stopniowo, wpływając sobą na jej emocjonalność.
Dajmy ludziom uśmiechać się po polsku.