Aktywne Wpisy
xfre +69
Szukam asystentki dyrektora*
Wymagania: normalne bez wymysłów znajomość ms 365, innych systemów można nauczyć się ciągu dwóch dni. Warunek znajomość języka angielskiego biegle, mile widziany francuski komunikatywny.
Kasa 8000-10000 brutto na UoP.
No nie zgadniecie jaki chłam zgłasza się 😂🤣
Moda na cv bez zdjęć rozwala mnie.
Przykład: zakolczykowana japa, wytatuowany ryj, włosy w kolorze tęczy...
Ludzie zapanujcie nad swoim wyglądem, bo potem nie da się na was patrzeć 🤡
*facet odpada,
Wymagania: normalne bez wymysłów znajomość ms 365, innych systemów można nauczyć się ciągu dwóch dni. Warunek znajomość języka angielskiego biegle, mile widziany francuski komunikatywny.
Kasa 8000-10000 brutto na UoP.
No nie zgadniecie jaki chłam zgłasza się 😂🤣
Moda na cv bez zdjęć rozwala mnie.
Przykład: zakolczykowana japa, wytatuowany ryj, włosy w kolorze tęczy...
Ludzie zapanujcie nad swoim wyglądem, bo potem nie da się na was patrzeć 🤡
*facet odpada,
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam duże libido. Sporo starszy partner ma problemy ze spadkiem libido i wzwodem (Ja 27, on 44). Problemem jest również czas wolny. Lubię wspinać się po górach, aktywnie spędzać weekendy. On woli pić piwo przed telewizorem. Podczas ostatniego urlopy cały czas siedział w domu i nie miał ochoty na wyjście. Ma lekką pracę, lecz ciągle coś go boli, coś mu strzyka. #zwiazki #zalesie
──────
Mam duże libido. Sporo starszy partner ma problemy ze spadkiem libido i wzwodem (Ja 27, on 44). Problemem jest również czas wolny. Lubię wspinać się po górach, aktywnie spędzać weekendy. On woli pić piwo przed telewizorem. Podczas ostatniego urlopy cały czas siedział w domu i nie miał ochoty na wyjście. Ma lekką pracę, lecz ciągle coś go boli, coś mu strzyka. #zwiazki #zalesie
──────
Oczywiście nie tyczy się to takich konstrukcji jak Nie pisanie, lecz czytanie było najtrudniejsze.
[ #jezykpolski #fireflyradzi ]
Komentarz usunięty przez autora
Ale ciekawie się robi dopiero wtedy, kiedy potraktować reguły języka jako istniejące zasady… prawo. Już przy ustalaniu źródeł takiego prawa może dojść do ostrych sporów. Może zasady nie istnieją, ludzie posługują się mową w
Hmm, brzmi, jak szukanie problemów tam, gdzie niekoniecznie da się je znaleźć. Oczywiście można się nad tym zastanowić i nawet dojść do jakichś wniosków, a efekt będzie taki sam, jak gdyby się tego nie zrobiło, czyli żaden. No chyba, że masz więcej wiedzy w tym temacie; moja niestety nie pozwala wyjść poza gdybanie.
Przyznam się, że nie zastanawiałem się nad tym wcześniej. Z językiem jest o tyle łatwiej, że czego by nie powiedzieć na ten temat, nie ma to większego wpływu na jego kształt i użycie. Prawo państwowe za to chyba najczęściej uważam