Aktywne Wpisy
Runaway28 +55
#przegryw Wiecie co jest najgorsze w fizycznej pracy? Nie to że sama w sobie jest fizyczna ( zależy też od stopnia jak bardzo ciężka nie jest), a to że po niej kompletnie nie chce się niczego, często jedyne na co mam ochote to cos obejrzeć polurkować tag i iść spać. Czasami próbuję coś robić nawet po ciężkim dniu w pracy, jakoś się rozwijać, jednak nie dam rady ani fizycznie ani psychicznie.( ͡
Udało mi się zdrzemnąć w pracy. Jeszcze dwie godziny i wracam do domku. Za godzinę otwierają cukiernie obok to kupię sobie paszteciki lub makaroniki na śniadanie. Chyba udało mi się znaleźć fajną prackę. Cieszę się, że moje orzeczenie o niepełnosprawności umożliwia mi taką ścieżkę zawodową.
#przegryw #jestemcieciem
#przegryw #jestemcieciem
Kia pro'ceed z 2020r z poliftowym wnętrzem (większy ekran, cyfrowe zegary) w manualu diesel 1.6 136km
Mazda 6 2019r (sedan) w automacie benzyna 2.0 145km
Jak z awaryjnoscia obu aut?
Z kosztami utrzymania?
Które tańsze w eksploatacji?
(trasy w cyklu mieszanym, ok 50-60km dziennie, brak rodziny do przewożenia xd)
#motoryzacja #samochody #mazda #kia #ankieta
Które?
Ogólnie widziałem na kanale Autowizji że faktycznie proceed ma dość wysoko fotele umiejscowione. Faktycznie lipa z tym?
Jednak gdybym sam miał wybrać to mazda. Za
Właśnie Kia ma o wiele nowsze to wnętrze, i po prostu ładniejsze z już cyfrowymi zegarami, natomiast mazda ma automat