Aktywne Wpisy

PrawaRenka +95

lucian145 +87
Dzisiaj dziadek skończył 90 lat, więc musiałem spotkać się z rodziną. Oczywiście nie trudno się domyślić, że nie miałem ochoty słuchać bredzenia wujka po kielonie. Oczywiście nasłuchałem się że coś ze mną nie tak bo kończąc studia dalej nie mam dziewczyny (lvl 25). Nawet miałem przez chwilę ochotę wylać mu sok na ten durny łeb (Gesslerowa tak robi na otrzeźwienie).
Już myślałem że nic gorszego mnie nie spotka dzisiaj, ale przyjechała daleka
Już myślałem że nic gorszego mnie nie spotka dzisiaj, ale przyjechała daleka
Rozmyślam nad zakupem GoPro 11. Ostatnio wziąłem na basen moja wiekowa kamerkę sportowa Yi ta bez ekranu. Filmiki nagrywa wciąż w miarę okej jak na swoje możliwości, ale zrobiłem kilka zdjęć i wszystkie są rozmazane. Czy w GoPro 11 jest lepiej ze zdjęciami w troszkę gorszych warunkach oświetleniowych? da się tam manualnie ustawić parametry zdjęcia typu czas naświetlania czy ISO? Boje się, że kupię i dalej będzie wszystko rozmazane xd nie chodzi mi o zdjęcia nocne tylko w warunkach słabszego oświetlenia. Ma ktoś jakieś fotki pokazać z GoPro typu 9,10 czy 11?
W Yi chyba tez mi się włączyła opcja od dłuższego naświetlania w ciemniejszych warunkach, ale aplikacji już nie ma w sklepie Play i nie mam jak tego na razie zmienić, a w sumie wiele razy z niej korzystałem i kupiłbym nowszy sprzęt na kolejne kilka lat