Aktywne Wpisy

Muszę odkręcić wąż doprowadzający wodę do pralki, jest do tego jakiś specjalny klucz, bo metalowym francuzem to chyba połamię ¯_(ツ)_/¯

źródło: temp_file476915924799969493
Pobierz
siemanko0 +5
#zwiazki #tinder #logikarozowychpaskow #logikaniebeskichpaskow
Dziewczyna się wycofała z kontynuowania znajomości po tym jak dowiedziała się, że nigdy wcześniej nie byłem w związku. Spotykałem się z dziewczynami, był s--s ale żadna relacja nie była była związkiem - i tyle się dowiedziała. I grzecznie zrobiła elo.
Ja 33 lata.
Mam wrażenie, że trochę doszedłem do ściany w tej kwestii. Albo kłamstwo (które z czasem pewnie i
Dziewczyna się wycofała z kontynuowania znajomości po tym jak dowiedziała się, że nigdy wcześniej nie byłem w związku. Spotykałem się z dziewczynami, był s--s ale żadna relacja nie była była związkiem - i tyle się dowiedziała. I grzecznie zrobiła elo.
Ja 33 lata.
Mam wrażenie, że trochę doszedłem do ściany w tej kwestii. Albo kłamstwo (które z czasem pewnie i
#aryocontent #wojna #rosja #ukraina
źródło: Americanbadger
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
prawie dobry, bo spuszczanie się nad tym że ruscy sportowcy lecą na dopingu, kiedy wszyscy lecą
takie pokazywanie jacy to ruscy nie są źli bo biorą k--s a reszta dobra bo nie bierze jest słaba i wieje straszna hipokryzja
@neeet: no na pewno byś to zrobił. Zrezygnowałbyś z kluczowego wydarzenia w karierze sportowca. A w rzeczywistości bierzesz chociaż kilka dni urlopu ze swojej roboty, żeby iśc na protesty? Mam nadzieję, ze nie byłeś jednym z tych co pisali głupoty na wykopie zamiast wyjsć na ulice podczas
Teraz inne związki mają swoich sportowców którzy od lat trenowali nie wysyłać na olimpiadę bo kacapy tam będą? W ramach protestu?
Widzę, że polityka na dobre zwitała do sportu. Klękanie, opaski, zasłanianie ust...
Co z innymi krajami? Chiny, Korea Północna, Iran, Izrael też beda wykluczone?