Aktywne Wpisy
Niski_Manlet +24
W blackpillu niesamowite jest to że jest on tak uniwersalny i obowiązuje wszędzie na świecie. Możesz wejść sobie na rosyjskiego, amerykańskiego, niemieckiego, japońskiego, brazylijskiego chana i zawsze znajdziesz tam przynajmniej jeden aktywny "temat" około blackpillowy. Anon z obwodu penzeńskiego, anon z wioski na śląsku i anon ze stanu Espírito Santo pomijając pewne szczegóły mają tak podobne problemy i spostrzeżenia na rynek matrymonialny że mogliby pisać na jednym portalu i każdy wiedziałby o
Credek +1
Uwielbiam rozmawiać z ludźmi o muzyce bo uważam że w #!$%@? się na niej znam. Mogę powiedzieć śmiało że to jedna z moich ulubionych w życiu rzeczy - bardzo dużo ludzi zapytasz o ich hobby a oni Ci odpowiedzą że muzyka. #!$%@? prawda, pierwsza 10 radia eska to nie jest znanie się na muzyce. A ja lubię i słucham wszystkiego (oczywiście że mam tam coś swoje ulubione). Większość ludzi nawet nie potrafi
To nic, że próbowano dokonać szturmu Kijowa, obalenia demokratycznie wybranych konstytucyjnych władz i obstawienia marionetkowego rządu kolaboracyjnego przejmującego kontrolę NAD CAŁYM KRAJEM. To nic, że doszło do masakr ludności cywilnej w Buczy, Borodziance czy Izjumie. To nic, że od roku dokonywane są bombardowania infrastruktury krytycznej, zabudowań cywilnych i prowadzi się agresywną barbarzyńską inwazję mającą doprowadzić albo do podporządkowania, albo upadku suwerennego państwa przez sąsiedni kraj. To wszystko nic. Bo to wszystko wina Ukrainy!
I takie gówno z plusami na głównej. Ja #!$%@? xD
#onucowewpisy #bekazkonfederacji #bekazprawakow ##!$%@? #4konserwy #neuropa #wojna #ukraina #ukrainainfo #ukrainanafroncie #wojnanaukrainie #wojnaukraina #glownacontent #bekazpodludzi
Komentarz usunięty przez autora
jakim prawem oni mieli cokolwiek oddawać?
to tak ktoś zaczął gwałcić pannę, to też byś nic nie zrobił, z obawy że jeszcze cię w dupę zerzne?
nic nie robisz. więc gwałcą ci matkę. dalej nic. no to siostrę.
jakby przestali w tym momencie to byś pewnie świetnie się poczuł, bo masz cała dupe.
jak można być takim debilem????
@HowDidWeGetSoDark:
Przeczytaj jeszcze raz artykuł z "Rzeczypospolitej" z wyrażonym żądaniem Rosji w temacie postulowanego zakończenia wojny.
Mam ci trzeci raz wklejać, bo nie umiesz w literki? Ewentualnie wyraź opinię, że rp.pl to są onuce i nie wolno czytać takiej gazety. A nie pleć mi tutaj, że co prawda nie podważasz wiarygodności "Rzeczypospolitej", ale wierzysz w swoje bujdy po swojemu, że
@vartan:
No to jakim prawem Ukraińcy mieli cokolwiek żądać od Polski przed II wojną światową. Przecież Wołyń, Galicja, Lwów to były prawnie uznane przez społeczność miedzynarodową ziemie Polski. Masz analogię. To kiedy Ukraińcy nie mają racji? Wtedy gdy terrorystycznie uderzali w Polskę, bo chcieli oderwać Wołyń z racji tego, że tam mieli większość, czy nie mają racji dziś, gdy nie godzą się na oderwanie Donbasu,
O biednej, napadniętej Ukrainie propaganda cały czas trąbi, dziwnie tylko nie wspomina, że republiki donbaskie miały prawo czuć się napadane bombardowaniami przez 8 lat. To Rosja wzywała do uznania tych republik (dziś już pewnie chcą uznania Donbasu w granicach Rosji) jako warunek zakończenia wojny, a ta "napadnięta" Ukraina nie chce słyszeć o żadnej niepodległości Donbasu. To tak, jakby Polska napierniczała bombami w Wołyń, Galicję i Lwów nie chcąc się pogodzić