Aktywne Wpisy
idziesz sobie w niedziele, kontemplujesz przyrodę i wchodzi ci w kard taki dżolo alfa bambolo, wypinglowany, wyperfumowany, że trup komara ulice za nim ściele, rekini uśmieszek {bo już wie co się będzie dziać wieczorem) a obok niego rzecz jasna nie co innego jak najlepsze srańsko jakie widziałem przez ostatnie 5km marszu (a podkreślam ludzi od #!$%@?), do tego rude (a wiecie co takie śmigło z .uja robią), a ja na to sobie
Sekra13 +9
Szczerze mówiąc to nigdy wam nie daruje tego że zniszczyliście karierę Sergiusza, nic złego wam ani nikomu innego nie zrobił i nie zasługiwał na to
#famemma
#famemma

1. Kiedy klikam coś na 1 ekranie i chcę coś kliknąć na 2, muszę wykonać w pewnym sensie podwójne kliknięcie, tzn. macos wymaga kliknięcia na drugim ekranie żeby się na niego "przestawić". Chciałbym żeby działało to jak na windowsie, tj. przesuwam myszkę na 2 monitor i kliknięcie czegoś od razy wywołuje akcję.
2. Kiedy klikam coś na 1 ekranie, na 2 dock przestaje być widoczny. Pojawia się dopiero po chwili kiedy zjadę myszką na sam dół. Wiem, że nie da się zrobić, żeby dock pokazywał się cały czas na obu ekranach, ale jak skrócić czas od momentu zjechania myszką na dół ekranu do do momentu pokazania się docka? Dla mnie trwa to zdecydowanie zbyt długo.
#apple #macbook #macos #komputery #technologia #pytanie #pytaniedoeksperta
2. yyy mi się dock nigdy nie chowa
@winslow: z poziomu terminala, komendą:
Pierwsze "0" (przy autohide-delay) to czas, który ma minąć, od kiedy dojedziesz myszką do krawędzi, do czasu aż dock "zdecyduje się" pokazać. Drugie "0" (autohide-time-modifier) to czas samego "wyjazdu" docka