Wpis z mikrobloga

@mlesz: ha tfu na cuck0lda i p0lkę, autentycznie nic mnie tak nie obrzydza jak facet, którego rajcuje jak ktoś bolcuje jego kobietę, no ale jak się kochają to #!$%@? z nimi
  • Odpowiedz
@Kamokamo: może chłop ma analogiczny profil i też dyma, zakładanie cuckoldostwa wszędzie jest błędne bo coraz więcej otwartych seksualnie związków jest
  • Odpowiedz
@Kamokamo: Z drugiej strony skoro nie jest to dla niego problem, a laska przy tym nie traci do niego szacunku i dalej go szanuje i wskoczy za nim w ogień to w czym problem?
Gorzej kiedy nie wygląda to tak jak opisałem.
  • Odpowiedz
@r5678 po prostu mam bardzo negatywną opinię na temat tego typu relacji, ale w gruncie rzeczy to ich sprawa. Nie zmienia to faktu, że delikatnie mówiąc nie szanuję takich ludzi, zwłaszcza godzących się na to mężczyzn.
  • Odpowiedz
@r5678: To nie działa z biologicznego punktu widzenia. Kobieta czuje przywiązanie/tworzy więź z facetem z którym uprawia seks. Nie uprawia go też z kimś "gorszym" od niej i tego z kim aktualnie jest. Bogatszy, większy, silniejszy, lepszy w łóżku, wyższy stopień etc. etc. Z tego co mi wiadomo, kobieta nie potrafi szanować i doceniać faceta jak prześpi się z innym, "lepszym". Oddala się też od niego "emocjonalnie". Taki układ to czysta
  • Odpowiedz