Aktywne Wpisy
JavierDaY +33
Jak sobie radzicie z różowymi, które wiecznie chcą gdzieś latać, byliśmy w tym roku na urlopie 10 dni w turcji, planujemy w lipcu do włoch na 5 dni, a ta jeszcze mnie gdzieś chce wyciągnąć. Latanie samolotem to dla mnie najgorsze przeżycie, latam na lekach uspokajających, po których spie z dwie doby, bardziej męczę się, bo budzę się często i ciągle jestem w pół śnie. Tłumacze jej jak to wygląda, ze nie
krytyk1205 +49
Robert Lewandowski u Moniki Olejnik o tanecznej pasji żony
"Jak się okazuje Robert Lewandowski nie ma problemu ani z pasją żony, ani z samym tańcem. - Ja sam zacząłem tańczyć, ja lubię tańczyć, nie mam problemu z tańcem. Od wielu lat na parkiecie potrafiłem tańczyć. Nawet jak Ania zaczęła tańczyć, to też razem z Anią tańczyłem - wyznał Monice Olejnik.
Piłkarz podkreśla jednak, że w Hiszpanii, gdzie obecnie mieszkają, podejście do tańca
"Jak się okazuje Robert Lewandowski nie ma problemu ani z pasją żony, ani z samym tańcem. - Ja sam zacząłem tańczyć, ja lubię tańczyć, nie mam problemu z tańcem. Od wielu lat na parkiecie potrafiłem tańczyć. Nawet jak Ania zaczęła tańczyć, to też razem z Anią tańczyłem - wyznał Monice Olejnik.
Piłkarz podkreśla jednak, że w Hiszpanii, gdzie obecnie mieszkają, podejście do tańca
Przecież nawet jakby Ferrari wygrał (sędzia nie przerwałby walki do końca) to co to by była za wygrana. Żadnego poruszenia pewnie w świecie sportu by nawet nie było, bo Farmazeusz totalnie nic w tej walce nie pokazał. Narożnik mówił do chłopa, że ma na nim tylko leżeć i nic nie robić i to była dla was deklasacja zawodnika, który ćwiczył MMA 2 miesiące?
Chłop, który jest w MMA KILKA LAT nie jest w stanie #!$%@?ć w parterze Szczurka 60kg ćwiczącego zapasy tyle co nic. W dodatku wielki stójkowicz, który prawie dostał knockdown przez podmuch powietrza, potykał się o swoje nogi i był cały czas na wstecznym xD
Jak w ogóle ktoś może pisać, że doszłoby tam do kompromitacji sportowca, jeżeli Jarosz by nie przerwał? xD Chyba inną walkę oglądaliśmy. Skompromitował to się Multipla kolejny raz walcząc z samym sobą i tlenem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
Mi się to dobrze oglądało i zadowolony jestem z przebiegu. Przed walką były właściwie dwa założenia - szybki knockout Łaszczyka w stójce lub szybkie poddanie/TKO Ferrariego w parterze. A
@lukiboss: nie no bokserzy w mma to nigdy nie jest dobre połączenie, złe nawyki, przednia noga wysunięta (w boksie potrzebne, w mma kończy się to obalaniem), tutaj jeszcze różnica warunków, wiadome było, że Łaszczyk będzie obalany, dodatkowo sam się trochę pogubił i nie znał zasad (nie wiedział
@lukiboss: ciężkie odklejenie
@lukiboss: No oczywiście, że nie. Spróbuj bić się z chłopem cięższym od ciebie o 10-15kg i silniejszym. Ty chcesz się bić w stójce, a on wchodzi ci w nogi. Ciekawe jak długo powalczyłbyś w tej stójce ( ͡° ͜ʖ ͡°)