Zdecydowanie największy wygrany tej gali. Spektakularny nokaut, który będzie hulać po całym świecie (już widzialem jak wstawili na espnmma). Barwna osobowość, która swoją głupotą wnosi dużo kolorytu do świata freakfightów, w którym coraz mniej jest prawdziwych wariatów, a więcej nudnych influencerów, którzy chcą odbębnić swoje, bez niepotrzebnych dymów. Alanik to zdecydowanie top5 freakfighterów obecnie. #famemma
@hajnekan latające kolana ma widowiskowe, jeszcze skończyć tak walke, tak ciężkim nokautem no mega, mam nadzieję, że teraz zacznie się bić w swojej wadze i k1 a nie stypiarskie MMA które jest do cipy. Swoją drogą chłop pokazał, że jak psycha gra odpowiednio to potrafi gonga przyłożyć
@hajnekan: "Alanik to zdecydowanie top5 FREAKfighterów obecnie" Jak można gościa który trenuje prawie dwie dekady nazywać freakiem? Alan to sportowiec i to w dodatku mierny, który skopał influencerka w dziedzinie, którą trenuje od dzieciaka. Powinno się go zestawić w topliście sportowców we freakach, gdzie śmiało z tą bokserką co walczyła z lilmasti mógłby konkurować o ostatnie miejsce.
#diablo4 ja #!$%@? jaka ta gra jest #!$%@? nudna xD 23 lvl wbity i już mam dość. Fabuła płytka jak sadzawka, skille #!$%@?, itemizacja #!$%@?, cała mapa nudna do porzygu w tym samym stylu graficznym. Najgorzej wydane 400 zl w życiu
Jak można gościa który trenuje prawie dwie dekady nazywać freakiem? Alan to sportowiec i to w dodatku mierny, który skopał influencerka w dziedzinie, którą trenuje od dzieciaka. Powinno się go zestawić w topliście sportowców we freakach, gdzie śmiało z tą bokserką co walczyła z lilmasti mógłby konkurować o ostatnie miejsce.