Aktywne Wpisy

bez-napinki +28
Cześć Wykop. (tyczy się tej strony kreatywnej)
Do zgarnięcia BLIK o wartości... 200 zł !!
Mamy problem, a powiedziano nam że radzicie sobie z problemami najlepiej, więc zaufaliśmy na słowo.
Hojnie wynagrodzimy kreatywną głowę, która wymyśli fajną nazwę firmy/domeny dla nas.
Zajmujemy się tworzeniem stron www, pozycjonowaniem, i marketingiem.
Firma ma mieć nazwę, która będzie uniwersalna w Polsce.
Ma być prosta do wymówienia, krótka, oddająca charakterystykę firmy.
Pomysł był na:
Twoja Strona
Do zgarnięcia BLIK o wartości... 200 zł !!
Mamy problem, a powiedziano nam że radzicie sobie z problemami najlepiej, więc zaufaliśmy na słowo.
Hojnie wynagrodzimy kreatywną głowę, która wymyśli fajną nazwę firmy/domeny dla nas.
Zajmujemy się tworzeniem stron www, pozycjonowaniem, i marketingiem.
Firma ma mieć nazwę, która będzie uniwersalna w Polsce.
Ma być prosta do wymówienia, krótka, oddająca charakterystykę firmy.
Pomysł był na:
Twoja Strona

WielkiNos +54
Pomysły gdzie można poznać i jak poderwać kobietę. Nie dziękujcie. W skrócie: trzeba wyjść z domu xd
#randkujzwykopem #logikaniebieskichpaskow #podrywajzwykopem #truestory #milosc #zwiazki
#randkujzwykopem #logikaniebieskichpaskow #podrywajzwykopem #truestory #milosc #zwiazki

Kupiłem sobie 7900XTX MBA od Sapphire i od pierwszego dnia problemy, po 2 tygodniach walki ze sterownikami, ciągłymi freezami, BSODami, wpisami w rejestrze, czytaniu DMP plików, wysyłaniu ticketów do AMD, odsyłam kartę.
Mam cały folder pełen plików, wpisów, .txt, plików amendujących rejestr itd. wszystko by sprawić by 7900xtx działało jak trzeba na czystym systemie.
7900xtx to świetna karta ale sterowniki to ciota i chój.
Może za rok lub dwa sterowniki dorównają karcie.
You can't change my mind.
#pcmasterrace #amd
Nvidia według mnie deklasuje amd bo ma dlss i rtx
Najgorsze jest to że trafiłem na dobry egzemplarz z dobrym coolerem. Bo temperatura była naprawde ok. Ale ch*j strzelił ze sterownikami, mialem czysty sytem na różnych SSD by sprawdzić jak na różnych wersjach windowsa i driverach
@kacpervfr: o ile rdna2 w stosunku do ampere jeszcze się broni dobrą ceną i wydajnością w rasteryzacji, tak rdna3 już w zasadzie niczym ( ͡° ͜ʖ ͡°)