Aktywne Wpisy
vofeen +33
Od ponad 3 lat robie nocki w cukierni u prywaciarza. 6 dni. Nie mam nawet 4k na rękę.
Wczoraj trafiła mi się oferta pracy, którą chciałem wykonywać już dawno.
Niedawno zwolnił się u nas dobry pracownik, który wszystko potrafił zrobić, był wszechstronny. Teraz zostało nas dwóch i wiem, że jeśli ktoś z nas się zwolni, to szef będzie miał mokro. Zresztą jestem aż nadto empatyczny, bo nie chce zostawiać kumpla z jakimś
Wczoraj trafiła mi się oferta pracy, którą chciałem wykonywać już dawno.
Niedawno zwolnił się u nas dobry pracownik, który wszystko potrafił zrobić, był wszechstronny. Teraz zostało nas dwóch i wiem, że jeśli ktoś z nas się zwolni, to szef będzie miał mokro. Zresztą jestem aż nadto empatyczny, bo nie chce zostawiać kumpla z jakimś
BoroPrimorac +30
Przykład Czarnka pokazuje jak propaganda mediów 3RP z inteligentnego, błyskotliwego i wyluzowanego gościa potrafi zrobic idiote, nieudacznika i chama. A lemingi/fajnopolaki/wykopki temu przyklaskują i chodzą na marsze w obronie TVN na każde zawołanie Tuska. Słuchając tego medialnego ścieku można pomyśleć że Czarnek jest maturzystą, a Kotłownia profesorem, a nie na odwrót
#kanalzero #sejm #bekazpisu #bekazpo #czarnek
#kanalzero #sejm #bekazpisu #bekazpo #czarnek
Czy ktoś jeszcze zwrocil uwagę, ze Gapa chyba nie śpi z Tharong? Jak jechali busem gdy spał na korytarzu to trochę nie mogłem zrozumieć czemu się nie poprzytulaja we trójkę, jakoś na 2 osobym miejscu by się zmieścili.
A dziś rano pokazuje łóżko, mała śpi, Tharong wstała - ale obok małej miejsce na jedna osobę, a potem jakieś odgrodzenie i dopiero miejsce na kolejna. Takich drobnych rzeczy było wcześniej kilka już.
To jak, oni są małżeństwem czy jaki tam jest układ?
#popaswpieprz #raportzpanstwasrodka #raportzakcji
@CoyJared: Nie są,mają jakiś obrządek szamański,ale w myśl przepisów są sobie obcy,tak jak gapa z tym dzieckiem
@Miskagnoju: nie powiedziałbym by Twarog się dobrze prowadziła. Może pozornie wygląda lepiej bo jest młodsza ale wydaje mi się, że też lubi pić.
Co do relacji między nimi Twaróg jest typową rozpieszczoną księżniczką która najchętniej to by pierdziała na kanapie i oglądała tik taki.
Często Azjatki z głębokiej prowincji mają mentalność by związać się z Bogatym białym niech mąż przyszły się mną zaopiekuje a wtedy okażę,uczucie.....
Twarog się po
@Miskagnoju: żadna bariera w mentalności tylko Gapa leniwa dupa nie chce się khmerskiego nauczyć.
Głupie pytanie... Jak pachną azjatki inaczej od Polek? Pewnie, że nie