@kinson: to się nazywa rzetelna recenzja. Gościu przeszedł 100% gry ze wszystkimi side questami i znajdźkami złotych grzybów za stodołą żeby móc z czystym sumieniem ją odradzić.
@kinson: swojego czasu ludzie narzekali na ligę legend, a nadal grali po kilka meczyków dziennie, w sumie to w przypadku gierek online jest to często spotykane, np taki pubg. Też ma dużo negatywnych opinii, sam po przegraniu kilkuset godzin w te grę wystawiłbym negatywa za to jak #!$%@? ja updatami i moim zdaniem nie jest już tak grywalna jak kiedyś
Wy sobie o World of Tanks pomyślcie. Na czacie ogólnym cysterny jadu, nienawiści, życzenia raka i śmierci dla twórców gry, sraczka jaka to gra ustawiana i nieuczciwa, a jednocześnie nabite po kilkadziesiąt tysięcy bitew i kupiona cała masa czołgów premium ( ͡º͜ʖ͡º)
@zielonawrona: ja gram bo zwyczajnie nie mam czasu. Jak mam weekend to wychodzę sobie gdzieś a na tygodniu 1-2 godzinki dziennie czasu to akurat na meczyk w Lola a za mało żeby zacząć grać w jakąś grę fabularną - chociaż już nie muszę mówić że wszystkie duże tytuły są nudne i oklepane.
#prezydent #usa #polska Czy tylko mi przeszkadzała wczoraj wszechobecna flaga Ukrainy , podczas wizyty Bidena ? Jak na początku serio ich wspierałem to już mam tego powoli dość i ciągle czekam aż Zalenski zacznie usuwać pomniki bandery na Ukrainie
#steam #gry
To akurat recenzja efootball od Konami czyli gra multi. Chłop zjechał grę a potem grał jeszcze 100h ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wiesz, powodów może być masa - w pewnej grze mam 1200h a szykuje się taki patch że może się skończyć negatywem :)
Poza tym faktycznie Fuck Konami.
Jaki plugin pokazuje Ci ile ktoś ma punktów na koncie?
Oficjalna apka steam na andka i to chyb produkty nie punkty. Czyli typ ma 7k gier, ale gra w tą której nienawidzi xD
W ogóle jaki świat jest mały - chciałem sprawdzić jaka to gra i wyszukałem kolesia, mamy 1 wspólnego znajomego xD
Ale on się wkurzył 7 stycznia po czym wbił do dzisiaj 90 godzin czyli ponad 3h dziennie xD