Aktywne Wpisy
Afera że strzałami ostrzegawczymi całkiem nieźle pokazuje jak zepsuta jest debata publiczna. Nie mamy właściwie żadnych szczegółowych informacji, strzał ostrzegawczy mógł być oddany w całkowicie naganny sposób, w całkowicie złym czasie, no powodów działań prokuratury mogło być mnóstwo. Jak mawiają kasy samoobsługowe w biedrze: potrzebne informacje.
Tymczasem strony sporu politycznego już zajęły stanowiska bojowe. Że to zabieg PiSu przed wyborami, że tygrys do dymisji (xd), że państwo nie działa. Podciąga się do
Tymczasem strony sporu politycznego już zajęły stanowiska bojowe. Że to zabieg PiSu przed wyborami, że tygrys do dymisji (xd), że państwo nie działa. Podciąga się do
artur-klocek +49
Jak teraz się czujecie "fajnopolacy"? Jak się czujecie wyborcy PO, 2050, PSL i Lewicy?
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja #granica #wojsko #bekaztuska #polityka
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja #granica #wojsko #bekaztuska #polityka
-21 lat egzystencji
-170 cm wzrostu
-przyrodzenie 14 cm
-nadgarstek 16cm obwodu
-65 kg suchej wagi
-35 cm w bicepsie
-max 80 kg na klatę
-brak kogokolwiek kiedykolwiek (kolegów, znajomych, dziewczyny)
-brak kiedykolwiek kontaktu fizycznego z płcią przeciwną
-brak kiedykolwiek uczestniczenia w imprezie (prócz rodzinnych)
-antydynamiczność
-bycie za głupim na studia
-chorobę psychiczną
-traumę
-prawictwo
-śmierć praktycznie całej rodziny mieszkającej w Polsce (ojciec tragicznie w wypadku gdy miałem 11 lat, matka choroba długotrwała, miałem 17 lat, umierała mi w rękach, brat i babcia - samobójstwo, dziadek - zawał na moich oczach podczas rodzinnej kłótni, kuzynka - morderstwo)
-Utratę wypracowywanego przez 3 pokolenia majątku, (w tym 12 mln moich), z przyczyn niezależnych ode mnie, działań i malwersacjom wrogich ludzi i ich nieumiejętnym zarządzaniem kapitałem
-wykształcenie średnie
-pracę za granicą od 19 roku życia (opieka nad starymi Niemcami, praca w 40 stopniowym skwarze na pustyni w Arizonie, uczestnicząc w ochronie transportów i rozładunkach niebezpiecznych materiałów)
-zamieszkanie w umierającym mieście powiatowym zapomnianym przez boga i ludzi
-posiadanie audi z 2001 roku
-posiadanie około 500 k majątku (za mało by żyć, za dużo by zdechnąć)
-brak chęci do życia
-brak zainteresowań
-marazm życiowy
-brak talentów
-spanie 15h na dobę
-brak perspektyw
-chorobliwość
-brak wsparcia od kogokolwiek
-brak socialmedia (prócz wykopu)
-ogólne wyobcowanie społeczne
-ogólne wypalenie egzystencjalne
#przegryw
@Van-der-Ledre: xD
@Van-der-Ledre: dobre parametry wariacie, podjesz jak chłop i będziesz chad.
@Sylwek137: jego opis jakoś mało się trzyma kupy.
Większość osób w Twoim wieku pewnie piwniczy na garnuszku starych i tłucze w LoL-a.
Wg mnie Twoim największym problemem jest samotność i trauma (depresja?) związana ze stratą bliskich.
Trzymaj się tam.
współczuję... ale dasz radę
jakie za mało 500k to sporo kasy jest
https://wykop.pl/wpis/70270569/przyjdzie-ci-taki-zawistny-p0laczek-i-bedzie-twier
Jak masz 500k to wydaj na psychoterapeutę, psychiatrę i fachową pomoc bo masz depresję. Jak sobie pokuladasz w glowie to i inne rzeczy się wydarzą dobre.
Nic ci nie jest poza tym że potrzebujesz pomocy specjalisty. Znam tak #!$%@? przypadki że przy nich to ty jesteś król życia.