Wpis z mikrobloga

@RafDan: No napewno xD mieli wjazd i stronka dalej stoi . Idź się rozpędz. News na pierwszej stronie byłby ,żeby więcej nikt nie pomyślał o robieniu restrimów. Poszła kapucha dla właściciela i tyle
  • Odpowiedz
@RafDan: obydwa artykuły dotyczą zatrzymania osób które dopuściły się nielegalnej retransmisji w 2021 roku, raczej nie wygląda to na opis strumyka i jeśli prokuratura wpadła do właściciela strumyka to myślisz, że ten dalej by aktywnie prowadził taki serwis tylko zrezygnował z jednej imprezy?

FAME nie moze zrobic procesu w imieniu innych podmiotow.

Procesu nie, ale z pewnością inne podmioty sprawy naruszeń strumyka już zgłaszały. To tak jakby policja wpadła do złodzieja rowerów
  • Odpowiedz
Wiesz czym różni się podejrzany od skazanego? strumyk istnieje wiele lat i zatrzymali 18 latka? xD 18 latek siedzi w areszcie a jakimś cudem serwis nadal działa? Wcale nie jest to słup ynteligencie. Strumyk udostepnia reklamy/programy partnerskie, więc oczywistym faktem jest że rejestruje je na inne dane, gdyby było inaczej to wpadłby daawno temu. Pierwszy raz widzisz taką akcje? jakoby małolat albo menel był słupem?

@KELO9550: Czy Ty masz yntelygencie w
  • Odpowiedz
@nilmerg: No tak, bo grupa osob ktora robila restream w 2021 roku to na pewno nie strumyk, a gadki ludzi z branzy ze koniec restreamow fame juz wkrotce, to oczywiscie przypadek.

Tlumaczylem wyzej co do tego jak sprawa mogla wygladac, przeczytaj sobie.

Wszystko wyjasni sie jutro.
  • Odpowiedz
No tak, bo grupa osob ktora robila restream w 2021 roku to na pewno nie strumyk, a gadki ludzi z branzy ze koniec restreamow fame juz wkrotce, to oczywiscie przypadek.

@RafDan: Po pierwsze to ja nie mówię na pewno, tylko Ty mówisz "To o strumyku 100%" choć nie masz żadnego dowodu prócz jakiejś poszlaki.
Po drugie Boxdel tak gada i sugeruje, że zaraz uporają się ze strumykiem od poczatku fame.
  • Odpowiedz
@nilmerg: Tak, ja twierdzę że to o strumyku, a dlaczego?

A) Najpierw mówił o tym Tancula z Reporterem
B) Potem mowil o tym Boxdel
C) Pamietam jakiegos shota ze cos Wardega tez o tym wspominal
D) W momencie kiedy opublikowana to w mediach, MOVE nie
  • Odpowiedz
Naucz sie czytac ze zrozumieniem. Jasno napisalem ze ani ja, ani Ty nie mamy pojecia jak dziala i jak zbudowany jest strumyk.

@RafDan: Radlerku, ja wiem jak jest zbudowana strona bo gdybyś miał jakiekolwiek pojęcia to sprawdziłbyś pliki i źródło, KTÓRE SĄ WIDOCZCNE DLA KAŻDEGO i z których łatwo wyczytać źródła strimu oraz w jaki sposób witryna działa. Ale, że dla ciebie dzieciaku włączenie komputera jest sukcesem to p--------z coś o
  • Odpowiedz
Radlerku, ja wiem jak jest zbudowana strona bo gdybyś miał jakiekolwiek pojęcia to sprawdziłbyś pliki i źródło, KTÓRE SĄ WIDOCZCNE DLA KAŻDEGO i z których łatwo wyczytać źródła strimu oraz w jaki sposób witryna działa. Ale, że dla ciebie dzieciaku włączenie komputera jest sukcesem to p--------z coś o tym, że nie da się sprawdzić. Weź jebnij barana w ścianę i wróć jak zmądrzejesz, bo szczekasz a nie znasz totalnych podstaw. Nie zdziwiłoby
  • Odpowiedz