Wpis z mikrobloga

#danielmagical witam witam i o zdrowie ( mariusza) pytam. Pierwsza sprawa która mnie interesuje to fakt że obłudnik dostał bana na chwilę przed rozpoczęciem konferencji ? # famemma ? Przypadek? Nie sondze. Wiadomo było że i tak nikt z tagu nie oglądałby konfy z jaroniewska , Young ozdóbka itp. Bla bla bla bla

Zastanawia mnie, że jeśli tucznik faktycznie odesłał
Mario do chaty to czy on się tam nie przekręci. Kiedyś u mojego przyjaciela ciotka miała problem z alko i to nie taki że wasza młoda lub stara zwał jak zwał wali z puchy że sobie 2 Tatry za dużo do obiadu wypiłeś. Dawała ostro. No i zestresowana rodzina ja zawiozła do szpitala wiadomo żeby przestała pić a lekarz powiedział że ona musi dostawać alkohol codziennie tylko w mniejszych dawkach z każdym dniem. Mario jaki był taki był ja tam do niego nic nie mam krzywdy nikomu nie robił. Ktoś kto ma więcej IQ niż kufel Tatry mógł zobaczyć co z człowiekiem roki alkohol. Jeśli faktycznie obłudnik go w y j e b a l to mega słabo. Chłop raczej nie jest już do odratowania , czekałem aż umrze w sumie na tym strimku podobnie jak wiele osób ale teraz zrobiło mi się go żal. Wyobraź sobie że jesteś w takim melanżu od wielu tygodni : Ej Mario bo wiesz wyginasz ? - wyginam joooo? No dobra mariusz jutro ci kupimy ciuchy zakupy Goska przyjdzie posprząta mieszkanie Gut Gut. Mario odpowiada: jo No kochaniiiiiii . Nikt tam jutro nie przyjdzie i chłop się zawija z miejsca . Ehhb wykopki już sam nie wiem co mam o tym myśleć.
  • 1
@Cimpel77: Nie to, że w mniejszych dawkach, tylko jemu musi zejść całkowicie alko z krwi i musi dostać kroplówki z witaminami, elektrolitami plus jakieś relanium na uspokojeniei to w szpitalu się robi, a tucznik go odwiezie, kupi pół litra, żeby tam nie chodził po ścianach i jo kochani serduszka na czacie