Aktywne Wpisy
Kopyto96 +69
Kto pamięta rządy PO i zwłaszcza lata 2013-2015, ten nigdy by na ten twór nie głosował. Ludzie mieli serdecznie dość plucia na własny kraj, dzielenia ludzi na "elity" i "plebs", zakłamywania historii i SBckich służb na państwowych stołkach. W tamtych latach był wręcz wielki bum na patriotyzm, który był po prostu skutkiem ubocznym tych rządów.
Tamte czasy jednak wspominam z dużym sentymentem, takie pospolite ruszenie. Zagłosuję na Konfederację i choćby nie wiem
Tamte czasy jednak wspominam z dużym sentymentem, takie pospolite ruszenie. Zagłosuję na Konfederację i choćby nie wiem
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
1. Zaplusuj wpis++
2. Napisz, który z underdogów ma przesadnie wysoki, nieadekwatny kurs i może sprawić niespodziankę, uzasadnij swój wybór
3. Autorzy 5 najciekawszych odpowiedzi otrzymają kod PPV
4. Można typować do 17:00. Ogłoszenie zwycięzców do 17:15, wysłanie kodów do 17:30.
5. Brak odblokowanego PW = kod przechodzi na inną osobę
6. Zielonki nie biorą udziału
Nie masz konta w Betclic? Załóż je z kodem TYPERIAPL i odbierz zwrot 200 zł za pierwszy nietrafiony kupon na Fame MMA 17:
https://www.typeria.pl/promocje-i-bonusy-bukmacherskie/zaklady-bez-ryzyka/betclic-zaklad-bez-ryzyka-200-zl/
#famemma #typeria #bukmacherka #konkurs
- Jaroniewska ma 2 wygrane, Sheya debiutuje
- Jaroniewska dużo lepiej pokazała się na tarczach
Siła będzie zdecydowanie po stronie Kołodziejczyk, ale też sporo wagi zbijała do tej walki. Parter też Jaroniewskiej nie jest obcy, bo ubiła w dosiadzie Martirenti (chociaż wiadomo, że wyzwanie mniejsze niż Sheeya)
Na ostatnie tygodnie odciela się od
@Typeria: Czy zamiast tego, można wygrać PPV pisząc o przesadnie wysokim kursie, ale na inny zakład? Np. że walka zakończy się na punkty?
IMO Czaro Czarmagedon rozjedzie Gimpera w oktagonie, bo Gimperowi cały testosteron Szyją wyssała
Myślę że Amadeusz ferrari może zaskoczyć. Jeżeli graliście w ligę legend to pewnie kojarzycie postać Yasuo. Chłop wiatrakiem może zasilić niejedna wioskę. Zakładając że przy walce kurs będzie wynosić ok. 3:00 to wydają się to darmowe pieniądze bo:
-Łaszczyk nie ma okopanych nóg, jeżeli ferrari będzie praktykował lowkicki może to bardzo wpłynąć na jego szybkość która jest jego najważniejszym atutem
-jezeli ktoś oglądał walki laszczyka to z reguły rozkręcał się