Aktywne Wpisy
WielkiNos +294
Lewacka wolność i tolerancja. Kiedy facet głosuje na kandydatkę konfederacji to jest spermiarzem. Kiedy robi to kobieta powodem jest cały zestaw różnych obelg i zaburzeń psychicznych.
#wybory #konfederacja #bekazlewactwa #pieklokobiet
#wybory #konfederacja #bekazlewactwa #pieklokobiet
Yenn_z-Wyspy7Slonc +221
MPK Łódź oszalało. Wystawia mandaty nawet jak się ma bilet. Kupowałam w aplikacji i trwało to może z pół minuty. W międzyczasie wsiadł kanar i jak porównał mój czas biletu i jego to stwierdził, że mamy tę samą godzinę na biletach i wypisał mandat. To jakiś obłęd. Bilet miałam, skasowany ZANIM kanar wsiadł do tramwaju, pytanie jak to udowodnić?
Możecie wyrzucić to w gorące, żeby nagłośnić sprawę?
I oni chcą zachęcić ludzi
Możecie wyrzucić to w gorące, żeby nagłośnić sprawę?
I oni chcą zachęcić ludzi
Chciałem dodać połączenie VPN na smartfonie z androidem i mam tylko trzy typy VPN do wyboru bez tego, który potrzebuję. Ktoś wie czemu i co zmienić? Mam już jedno połączenie, którego używam i w przeszłości wybrałem ten typ który chciałem, co więcej kiedy edytuję to połączenie to nadal mam do wyboru kilkanaście typów, ale kiedy tworzę nowe na obydwu smartfonach mam tylko trzy typy do wyboru. Czy coś się zmieniło z jakimś updejtem systemu? Czy może doszła jakaś opcja, która domyślnie jest teraz OFF ???
l2tp wyfrunęło i ze względu na dziury w zabezpieczeniach nie jest dostępne od zgredoida 12
już wcześniej informowano aby przechodzić na ikev2
aczy w jakiś sposób da się połączyć po l2tp to już hgw
tak mniej serio, to pisałeś do helpdesku co proponują na nowsze zgredoidy?
zawsze pozostaje jeszcze openvpn
nie podpowiem jednak nic na tym polu, bo nie korzystałem z tego nigdy na zgredoidzie