Wpis z mikrobloga

dobre wiadomosci: website dev verified that the premined coins are still on our hands and he will check out and verify that we have access on the script/source of the coin also so new dev can continue from that without problems. he promised to get back to me later on - Mirki, takiej okazji juz wiecej mozemy nie dostac, WSZYSKO jest gotowe, mamy strone, forum, filmik, gwarantowany exchange i nawet bysmy dostali caly premine. #fcktakeover #fckbankscoin #kryptowaluty
  • 56
@wodzu91: Czemu nie, ale potrzebujemy nowego Dev i to z wykopu. Pare porazek juz bylo (lenny, dub) naprawde jest spora szansa na uratowanie tego i zrobienie prawdziwego WYKOPCOINA a nie nastepnego shita. Jakbym umial dobrze programowac to bym wzial tydzien wolnego z roboty i bym sie tym zajal... ale to nie moja branza
@Maciekg: problem w tym, ze chcemy z tego zrobic wykop coin ale nie mamy ludzi - jeszcze. Developer oddaje wszystko, lacznie z premine. Mamy gwarantowana gielde. No za przeproszeniem #!$%@? mac, czego chciec wiecej. Podniecalismy sie wykopowymi shitcoinami a teraz naprawde mamy wielka szanse.
@yggdrasill: no własnie też mi się wydawało dziwne...

chodzi mi o nazwa1 i haslo1 w twoim opisie. Muszę się gdzieś rejestrować, czy wystarczy żeby się zgadzały w .conf-ie i w .bat-cie?
@surma: uczciwie mówiąc, im szybciej tym lepiej - chyba wszyscy na tym skorzystają. Rzecz jasna zależy to od Twojego wolnego czasu. W tym momencie nie działa żaden pool.
bylo by pieknie :) - oddaje 1.5Mhz jak tylko wstanie @surma - ustaw wieksze fee na start, zebys tez cos z tego mial zanim dostaniesz dole z premine (nie mam pojecia ile - mylse ze ustalimy to wspolnie)
Mirki szybkie pytanie o solo - zrobiliem wsyzstko dodalem conf, odpalilem wallet, zsynchronizowal sie ale dostaje error na cgminer: Pool slow/invalid or url credentials invalid. co robie zle (zawsze kopalem w poolach)