Aktywne Wpisy
HausHagenbeck +164
Dla tych co chcą uzyskać dostęp do mikrobloga+ i mieć za darmo arkusz maturalny to musicie w komentarzu napisać kod poniżej:
@m__b
@a__s
#matura #matura2024
@m__b
@a__s
#matura #matura2024
PolishPsycho +5
Zabawnie się ogląda tiktoki związane z motoryzacją i prawem jazdy, gdzie wypowiada się dzieciarnia 18 lat co ledwo zdała prawko. Ale ona ma najwięcej do powiedzenia.
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czy każdy tam zazwyczaj tańczy?? Czy można grzać dupę nie będąc dziwakiem? Na pogrzebach się nie tańczy, wiem bo byłem sam na kilku ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale na ślubie nigdy nie byłem i nie znam zwyczajów.
Słyszałem o czymś takim jak "osoba towarzysząca", w moim przypadku będą to moi bracia pewnie, bo żadnej dziewczyny i tak nie znajdę.
Wiem, że mam kupę czasu, ale jak generalnie wygląda ślub? W sensie, ta impreza po tej całej ceremonii szatańskiej w kościele. Czy jako
#przegryw mam się tam czego obawiać?
#tinder #rozowepaski
@kocham_wykopka: Niemożliwe jest też bycie 30'letnim prawulcem.......
Kiedy ostatnio byłeś na randce? Lol
@kocham_wykopka: #!$%@?, jakbym mógł chodzić na randki to bym chyba chodził, no nie? ヽ( ͠°෴ °)ノ