Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
TakiSeLogin +587
@maxver
Box to od zawsze był syf. To ma schłodzić CPU do temperatury w jakiej może pracować. A, że to mu się nie zawsze udaje to inna sprawa. Z drugiej strony jakby dali lepszego boxa to proc by kosztował 50 zł więcej. A i tak głupie chłodzenie na CPU za 70-80 zł by
U mnie beta bf4 jechała równo po wszystkich 4 rdzeniach (i5 3570k) na poziomie 80-100% (pierwszy raz takie coś widziałem :D) przy Radeonie HD7870 XT :)
LinX 72* każdy rdzeń (3570k @ 4.7Ghz 1,3v) + R9 290X 48*. Byłoby lepiej jakbym nie miał tylko 1 chłodnicy 3x120, a nie niej tylko 3 wentylatory 900 rpm :) Za to w gratisie PC nie słychać z 10 cm :D
@maxver
Pełnej nie sprawdzałem. Znajomi kupili, pograli tydzień i już nie grają :D To nie mam po co kupować :)
Za 700 zł to chodzi i5 4440 ;P Który jest szybszy od twojego zegar w zegar dosyć znacznie ;)