Aktywne Wpisy

karski +11
Co myślicie o elektrozaworze sterowanym zdalnie i ukrytym w ścianie, by pilotem odcinać dla zabawy prąd w mieszkaniu? Czy upierdliwy lokator jest w stanie w jakiś sposób uchronić się przed czymś takim? Wydaje mi się, że żaden przeciętny elektryk ani dostawca energii nie będzie w stanie czegoś takiego zlokalizować po zwykłych oględzinach. Zastanawia mnie, jakie są kruczki w tym pomyśle.
#nieruchomosci #elektryka
#nieruchomosci #elektryka

bombastick +136

#orlen #bekazpisu #afera #bekazbialka
Takim mówieniem że to wina Orlenu powodujesz to, że ludzie nie łączą tematu z PIS'em.
Partia przeminie, Kaczyńskiemu się zejdzie, PIS się rozpadnie a Obajtek ucieknie za granicę, a zła renoma o
Komentarz usunięty przez moderatora
okradał nas i nikt za to nie odpowie. ha TWU na pisiorow
Informacja nieprawdziwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. Zanim ktoś wyjedzie z kretyńskim hasełkiem pt. "ALE MAŁO ZARABIAMY!!!!!111". A gówno to kogo obchodzi. Idź do sklepu i powiedz, że chcesz taniej snickersa bo masz chorom curke.
Komentarz usunięty przez moderatora
https://wykop.pl/wpis/69988371/czy-wiedzieliscie-ze-orlen-sztucznie-zawyzal-ceny-
Dobra, poszczekales i wracaj do budy pisowcu.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czy wiedzieliście, że orlen sztucznie zawyżał ceny paliw i okradał Polaków, a teraz także zmniejsza parówki w hotdogach i podnosi ich ceny aby dalej wspierać Ukrainę?
na pochybel S#*RWy$*nom !!!
a ja jak codziennie wstawiałem ten obrazek to miałem bana za spam i flood XD najwyraźniej już żądni użytkownicy wykopowi chwilowo nie śmierdzą