Wpis z mikrobloga

Jestem na wykopie od ponad 15 lat, a od wprowadzenia wersji 4, absolutnie nie mam ochoty tu zaglądać ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Brawo Białkov, jak po tylu latach chciałeś mnie wreszcie zniechęcić do tego portalu, to Ci się udało!
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@virus-t: Nie da się dyskutować na Wykopie teraz. Mam kilka powiadomień, że ktoś mnie zawołał w znalezisku ale przejrzałem wszystkie strony komentarzy i nie mogę zupełnie tego znaleźć, pewnie jest gdzieś w pozwijanych dyskusjach ale z telefonu mi się tego wszystkiego nie chce rozwijać.
  • Odpowiedz
@virus-t: Mam ponad 10 lat stażu tutaj. Od wprowadzenia nowej wersji zaglądam tu raz dziennie jedynie żeby przejrzeć nagłówki na głównej albo gorące z ostatnich 12 godzin. Nawet komentarzy nie chce mi się czytać ani sprawdzać ulubionych tagów. Moja aktywność na wykopie spadła o 90%
  • Odpowiedz
@virus-t
mi się wydaje że w ramach optymalizacji kosztów białek powinien przenieść wykop na discord.
jest wiele polskich kanałów które mają większą liczbę użytkowników i więcej się tam dzieje xD
  • Odpowiedz
@virus-t: większość tagów które mnie interesowały, albo umarły, albo dramatycznie zmniejszyły ilość wpisów. Więc nawet jakbym chciał tu częściej zaglądać to i tak nie ma po co. ( ͠° °)
  • Odpowiedz
@virus-t: mnie to tylko cieszy, byłem potwornie uzależniony od tego gówna, co 5 minut odświeżałem główną. Po zmianach powoli przechodzi. Dzięki Ci BIalkov!
  • Odpowiedz
@virus-t: nie da się z tej strony korzystać. Nawet proste rzeczy takie jak powiadomienia od odpowiedzi na post są tak #!$%@?, że się człowiekowi odechciewa.
Od ponad tygodnia, zdecydowanie częściej zaglądam na Reddit. Tutaj wchodzę, jestem może z pięć minut i mi się podnosi ciśnienie.
  • Odpowiedz
@virus-t: Ja teraz też, 10 minut max, nie mogę się odnaleźć. Czuję się tutaj teraz taka hmmm zagubiona. No nie mogę się odnaleźć za cholerę. Troche przerzuciłam się na reddit i bezpośrednio na strony informacyjne. Jestem przykładem, jak nowa wersja jednak odsunęła wielu użytkowników, choćby od dłuższego zaglądania tutaj.
  • Odpowiedz