Jestem na wykopie od ponad 15 lat, a od wprowadzenia wersji 4, absolutnie nie mam ochoty tu zaglądać ( ͡°ʖ̯͡°) Brawo Białkov, jak po tylu latach chciałeś mnie wreszcie zniechęcić do tego portalu, to Ci się udało!
@virus-t: Nie da się dyskutować na Wykopie teraz. Mam kilka powiadomień, że ktoś mnie zawołał w znalezisku ale przejrzałem wszystkie strony komentarzy i nie mogę zupełnie tego znaleźć, pewnie jest gdzieś w pozwijanych dyskusjach ale z telefonu mi się tego wszystkiego nie chce rozwijać.
@virus-t: Mam ponad 10 lat stażu tutaj. Od wprowadzenia nowej wersji zaglądam tu raz dziennie jedynie żeby przejrzeć nagłówki na głównej albo gorące z ostatnich 12 godzin. Nawet komentarzy nie chce mi się czytać ani sprawdzać ulubionych tagów. Moja aktywność na wykopie spadła o 90%
@virus-t: #wykopthebeststyle sprawia, że da się normalnie przeglądać ten portal, ale to nie zmienia faktu, że wszystko jest martwe. Nikt nic nie pisze, nie komentuje, nie plusuje. Jaki sens jest tu siedzieć?
@virus-t mi się wydaje że w ramach optymalizacji kosztów białek powinien przenieść wykop na discord. jest wiele polskich kanałów które mają większą liczbę użytkowników i więcej się tam dzieje xD
@virus-t: większość tagów które mnie interesowały, albo umarły, albo dramatycznie zmniejszyły ilość wpisów. Więc nawet jakbym chciał tu częściej zaglądać to i tak nie ma po co. ヽ( ͠°෴°)ノ
@virus-t: mnie to tylko cieszy, byłem potwornie uzależniony od tego gówna, co 5 minut odświeżałem główną. Po zmianach powoli przechodzi. Dzięki Ci BIalkov!
@virus-t: nadal z tego kisne jak szybko da sie wyleczyc z przegladania wykopu po kilka-klikanascie razy dziennie, zmienic szate graficzna XD no jak #!$%@? nie ma tego klimatu co wczesniej, totalnie inny portal.
@virus-t: nie da się z tej strony korzystać. Nawet proste rzeczy takie jak powiadomienia od odpowiedzi na post są tak #!$%@?, że się człowiekowi odechciewa. Od ponad tygodnia, zdecydowanie częściej zaglądam na Reddit. Tutaj wchodzę, jestem może z pięć minut i mi się podnosi ciśnienie.
@virus-t: Ja teraz też, 10 minut max, nie mogę się odnaleźć. Czuję się tutaj teraz taka hmmm zagubiona. No nie mogę się odnaleźć za cholerę. Troche przerzuciłam się na reddit i bezpośrednio na strony informacyjne. Jestem przykładem, jak nowa wersja jednak odsunęła wielu użytkowników, choćby od dłuższego zaglądania tutaj.
Polacy oczywiście muszą szukać dziury w całym i od razu podważać grę naszej reprezentacji, bo "kogo obchodzi w USA siatkówka", tymczasem Amerykanie mają swoje śmieszne sporty, które tylko i wyłącznie ich obchodzą (jakieś baseballe itp.), i mają wywalone w innych.
Brawo Białkov, jak po tylu latach chciałeś mnie wreszcie zniechęcić do tego portalu, to Ci się udało!
mi się wydaje że w ramach optymalizacji kosztów białek powinien przenieść wykop na discord.
jest wiele polskich kanałów które mają większą liczbę użytkowników i więcej się tam dzieje xD
Od ponad tygodnia, zdecydowanie częściej zaglądam na Reddit. Tutaj wchodzę, jestem może z pięć minut i mi się podnosi ciśnienie.
@reaktiv: Jeśli pytasz o Call of Duty 1 to tak xD