Aktywne Wpisy
Viesti +747
Rozwala mnie ta ostatnia nagonka na RODy – nic a nic nie wygląda na zorganizowaną ustawkę. Na co dzień deweloper to synonim najgorszego zła a tu nagle „oddajmy najlepsze tereny w mieście deweloperom, tylko oni tworzą przestrzeń dodaną w mieście”.
Też zwróćcie uwagę na to, że nie pada w takich tezach słowo sprzedajmy tylko oddajmy, przekażmy itp. Biednych deweloperów z pewnością nie stać na ziemię a oni tam by w czynie
Też zwróćcie uwagę na to, że nie pada w takich tezach słowo sprzedajmy tylko oddajmy, przekażmy itp. Biednych deweloperów z pewnością nie stać na ziemię a oni tam by w czynie
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Że one czekają i mogą wypłynąć lol?
Najlepsze że na kanapie sam pokazuje jej majty i nie ma oporów bo jak by nie miała gaci to dwa gnioty wstecz pipkę by było widać.
A najlepsze jak mówił że ona by chyba samobójstwo popełniła jak by to przeczytała. Temu po kmersku nie można na lajf pisać. A Polskiego nie ogarnia. Z drugiej strony w Kościele jej nie spotkał a w lokalu o wątpliwej reputacji.
#raportzpanstwasrodka
@Dzikamery: Ale to już było, jakieś kancelarie zaprzyjaźnione itp. itd. Ja tam mam jedną odp.
By lepiej te bułki i bochenki piekł a nie kupował pompowane a nie takie farmazony gadał.
Alko mu mózg rozmiękcza coraz bardziej.