Aktywne Wpisy

marek_g +3
Kiedy ostatni raz wygrała piosenka która wam się podobała?
U mnie 2010 rok, Lena - Satellite, reprezentująca Niemcy.
#eurowizja
U mnie 2010 rok, Lena - Satellite, reprezentująca Niemcy.
#eurowizja

xydeN- +13
Pogódzcie się z tym, że Tattoo jest naprawdę bardzo dobre jak na Eurowizję.
Orzech zawsze to powtarza i za każdym razem ma rację, że Szwedzi znają się na muzyce i umieją ją robić czy to się komuś podoba czy nie
On nie jest jakoś mocno skomplikowany, ale jest dobry i przemyślany
Loreen już raz udowodniła, że ma genialne warunki wokalne i idealne pasuje do tej piosenki, bo co jak co, ale wokalnie
Orzech zawsze to powtarza i za każdym razem ma rację, że Szwedzi znają się na muzyce i umieją ją robić czy to się komuś podoba czy nie
On nie jest jakoś mocno skomplikowany, ale jest dobry i przemyślany
Loreen już raz udowodniła, że ma genialne warunki wokalne i idealne pasuje do tej piosenki, bo co jak co, ale wokalnie
#pcmasterrace #pomocy #pytanie #pytaniedoeksperta #komputery
wyjmij proca z gniazda i zobacz czy nóżki przy procku nie są wygięte/ ilość się zgadza (ewentualnie zrób zdjęcie i podrzuć) . samo wyranie proca nie powinno uszkodzić płyty chyba że miałeś mega pecha.
Ram ruszałeś? Komp się resetuje? Jaki masz w ogóle sprzęt?
@methhod
w obudowie wszystko ładnie się świeci, prócz tego nie działa nic ani power off ani reset button.
na miejsce starego procesora od razu wszedł nowy więc piny całe... ale na starym procku też nie działa...
piny starego procesora raczej ok
@choosewisely: a tam na tym radiatorze nie powinieneś mieć jeszcze wentylatora? Zdaje sie, że komp może nie wstawać jak nie wykryje podłączonego CPU_FAN.
B450 Gaming Plus Max, aktualny BIOS, na starym procku zresztą komp też już nie wstaje.
Komentarz usunięty przez autora
#!$%@?... #!$%@? komputer... (╥﹏╥)
CPU FAN podłączony i nadal nic, monitory czarne, myszka klawiatura tak samo :|
- czy zasilanie MOBO dociśnięte?
- czy zasilanie procka dociśnięte?
@choosewisely: zakładając radiator łatwo zruszyć wyżej wymienione, niby wyglądają na podłaczone, a nie są.
wszystko dociśniete mega sztywno, naprawdę jestem w szoku co ja odwalilem ze teraz komp nie wstaje :|
@MrGalosh: nie spotkałem się jeszcze z taką płytą główną, która by nie ruszyła bez wiatraka a miałem w rękach kilkadziesiąt płyt.
@choosewisely wkładałeś do płyty jakiś drugi procek ? jak tak, bo bardzo możliwe, że padł wsad w biosie i pomoże przeprogramowanie.
Zrób jeszcze tak jak napisali koledzy wyżej
@choosewisely: jak dobrze widzę na EZ Debug LEDs świeci się 2 od dołu, a to wg manuala oznacza GPU które może zruszyłeś?
@JoeBlade: możliwe, że to zmyśliłem, ale wydawało mi się, że kiedyś taką dyskusję czytałem.
No ale - "chyba" i "wydaje mi się". Możliwe, że coś pokręciłem ¯_(ツ)_/¯
@MrGalosh
@snajp511
@JoeBlade
@wypokowy_expert
@krzyhhh
@methhod
@AVATARKUBA122
Panowie, taki cyrk, że aż pozwoliłem sobie was wszystkich zawołać. Po pierwsze - bardzo dziękuję za pomoc. Informuję że ostatecznie się poddałem i zawiozłem kompa do serwisu, wspólnie z serwisantem przepinalismy kompa na nowe MOBO, próbowaliśmy z nowym procesorem, GPU, zasilaczem itp. - i nic.
Ostatecznie winnymi okazały się kości RAM, które spaliły się (wszystkie 4 xD), więc zarówno serwisant ani ja nie wiem