Aktywne Wpisy
pieknylowca +575
Dzień matki u inwestorów #frajerzyzmlm
K_R_S +63
wychodzi na to że nawet uwzględniając kopalnie litu i inne koszty wytwarzania, to i tak auta spalinowe emituja dużo więcej CO2.
Wrzucam bo sam nie wiedziałem. Nie znam odpowiedzi na pytanie 'i co z tego'
#motoryzacja
Wrzucam bo sam nie wiedziałem. Nie znam odpowiedzi na pytanie 'i co z tego'
#motoryzacja
Mój watek zbiorczy który będzie aktualizowany
- Pierwsza sprawa to oczywiście przejrzystość. Jest gorzej (nocny) ale nie jest fatalnie (jak an hejto).
Sądzę że zmiana tonacji koloru między tłem (wpisem OPa) a komentarzami (kolorami w ramce) polepszy sytuację.
Poszczególne informacje w ramkach komentarzy nie sa oddzielone.
Może warto było by dodać jakąś poziomą linie miedzy użytkownikiem i godziną, jego komentarzem, plusującymi i opcjami na dole (odpowiedż, fav itp) nawet taka od lewej strony i nie do końca ramki. Może lepiej było by plusujących schować jako rozwijany spojler i dopiero po kliknięciu napisu "plusujący" rozwiną sie lub pokażą w ramce plusujący.
- bardzo dużo rzeczy niepotrzebnie podwaja klikalność.
Zamiast otworzyć coś np scrollem w osobnej karcie muszę najpierw kliknąć by otworzyć opcje wyboru.
- zlikwidowanie cyfr w powiadomieniach i wprowadzenie na jej miejscu kropki. Nie widzisz ile masz powiadomień i nie wyświetlają się te ilości w przeglądarkowych kartach (przynajmniej w firefoksie).
------- ! Profil>Znaleziska>komentowane - NIE WIDAĆ MOICH KOMENTARZY ! Na #!$%@? mi widzieć te znaleziska? Chce widzieć moje komentarze do nich.
- Profil - nie wiodać ile znalezisk dodałem i ile dostało sie na główną (nie ma cyfr wyświetlająchych te dane)
------- ! Profil>wykopane i zakopane - nie wiem czy to bug ale zamiast wyświetlac mi art jakie wykopałem/zakopałem wyświetla mi info:
"Brak treści do wyświetlenia"
- naprawdę przyzwyczaiłem się do dodawania znaleziska u góry i wpisu w zakładce mirko.
teraz jest to wkurzające kółko w prawym dolnym rogu które trzeba kliknąć 2 razy. Jeśli juz to plus ten powinien być na górnej belce.
- w znaleziskach zakopanych nie widać przy przycisku ile osób je zakopało. Widac tylko wykopy.
- widać za mało (tyko 2) powiązane.
- czemu lenny sa rozwijane?
-/+ tagi. Przy dodawaniu znaleziska było widac ile obserwujących ma dany tag. Teraz chyba jedyna opcja to w nie wchodzić. Ale to może i dobrze bo użytkownicy będa częściej dodawać tagi wg klucza a nie ilości obserwujących dany tag.
-/+ skoro sa juz zmiany to może warto było dodać oprócz pogrubienia i kursywy rówież przekreslenie
-/+ domyślnie minusowane wpisy są przyciemniane (można przestawić w ustawieniach)
-/+ miniaturki avatarów mogły by byc większe (choć rozumiem czemu sa mniejsze)
-/+ jesli już sa zmiany to moze warto by było dodać w ustawieniach możliość ukrywania, dodawania i sortowania barów jakie wyświetlają sie po prawej stronie
Może ktoś chciałby widziec tam więcej najnowszych, najlepszych, wpisach/znaleziskach lub z danej kategorii a nie chce widziec np baru "popularne tagi"
+ zlikwidowanie zakładki "mój wykop" i wprowadzenie w jej miejsce "kategorii". Pierwsze wrażenia całkiem dobre i choć trzeba oczywiście je stworzyć samemu wg odpowiadających parametrów to jest to zmiana przyszłościowa.
+ komentarz OPa jest w znalezisku wyróżniony.
+ przycisk rozwiń watek jest lepiej widoczny
+ łatwiejszy dostęp do np ulubionych tagów
+ dostęp do naruszeń/zgłoszeń w ustawieniach
To tyle na teraz. Jak coś jeszcze zopbacze to będzie w komentarzu.
- ogólna szybkość działania portalu.
Znalezisko nie skasowane, komentarz również:
https://wykop.pl/link/6987195/jak-zdjac-bana-z-konta-na-wykopie/komentarz/114482541/dziwne-ze-za-taka-akcje-pan-choojwie-nie-zalapal-szarzyzny-zwykle-za-znajdowanie-bugow-jest-sie-skazywanym-na-banicje
Tak sobie myśle że to może efekt shadowbana że nie można przejśc do znaleziska. Mnie uratowała historia przeglądarki.
ps po aktualizacji wykopu skasowało mi niektóre komentarze na mirko.
Szczególnie to przeszkadza na mirko.
- profil> mirkoblog - o wiele trudniej jest sie zorientować który to mój wpis i gdzie zaczyna sie następny. Kementrze użytkowników zlewają sie z poszczegołnymi wpisami.
Inne minusy już pisałem ale nie ma tego w historii.
Póki co obczaiłem Nczas i Rumble: