Aktywne Wpisy

pearl_jamik +5
moja przyjaciółka ma syna 5 lat. Ale k---a - nie obcina mu włosów i ten syn wygląda jak k---a dziewczyna. Jeszcze ma blond włosy - No kurt cobain, ale z 3 x dłuższymi włosami. Jak jej powiedzieć, że to c-----o wygląda ale żeby jej nie urazić? O co chodzi z tym trendem, żeby FACETOM dzieciom zapuszczać długie włosy? co to jest. specjalnie tak zapuszczacie, żeby na złość babci zrobić?
#dzieci
#dzieci

źródło: chlopiec-dlugie-wlosy
Pobierz
Fimke +621
Hej mirasy, jest mi ktoś wstanie pomóc znaleźć jakąkolwiek stałą pracę w Poznaniu?
Robiłem na orlenie, jako rejestrator medyczny, sprzedawca w sklepie osiedlowym.
Miłem sporą przerwę ze względu na wypadek w rodzinie i opiekę całodobową nad ojcem.
Brałem prace dorywcze żeby jakkolwiek wrócić szukając czegokolwiek stałego ale gdziekolwiek wysyłam przez pracuj czy olx to "dziękujemy za zainteresowanie" albo brak odpowiedzi (╯︵╰,)
#kiciochpyta #praca #
Robiłem na orlenie, jako rejestrator medyczny, sprzedawca w sklepie osiedlowym.
Miłem sporą przerwę ze względu na wypadek w rodzinie i opiekę całodobową nad ojcem.
Brałem prace dorywcze żeby jakkolwiek wrócić szukając czegokolwiek stałego ale gdziekolwiek wysyłam przez pracuj czy olx to "dziękujemy za zainteresowanie" albo brak odpowiedzi (╯︵╰,)
#kiciochpyta #praca #
Mój watek zbiorczy który będzie aktualizowany
- Pierwsza sprawa to oczywiście przejrzystość. Jest gorzej (nocny) ale nie jest fatalnie (jak an hejto).
Sądzę że zmiana tonacji koloru między tłem (wpisem OPa) a komentarzami (kolorami w ramce) polepszy sytuację.
Poszczególne informacje w ramkach komentarzy nie sa oddzielone.
Może warto było by dodać jakąś poziomą linie miedzy użytkownikiem i godziną, jego komentarzem, plusującymi i opcjami na dole (odpowiedż, fav itp) nawet taka od lewej strony i nie do końca ramki. Może lepiej było by plusujących schować jako rozwijany spojler i dopiero po kliknięciu napisu "plusujący" rozwiną sie lub pokażą w ramce plusujący.
- bardzo dużo rzeczy niepotrzebnie podwaja klikalność.
Zamiast otworzyć coś np scrollem w osobnej karcie muszę najpierw kliknąć by otworzyć opcje wyboru.
- zlikwidowanie cyfr w powiadomieniach i wprowadzenie na jej miejscu kropki. Nie widzisz ile masz powiadomień i nie wyświetlają się te ilości w przeglądarkowych kartach (przynajmniej w firefoksie).
------- ! Profil>Znaleziska>komentowane - NIE WIDAĆ MOICH KOMENTARZY ! Na c--j mi widzieć te znaleziska? Chce widzieć moje komentarze do nich.
- Profil - nie wiodać ile znalezisk dodałem i ile dostało sie na główną (nie ma cyfr wyświetlająchych te dane)
------- ! Profil>wykopane i zakopane - nie wiem czy to bug ale zamiast wyświetlac mi art jakie wykopałem/zakopałem wyświetla mi info:
"Brak treści do wyświetlenia"
- naprawdę przyzwyczaiłem się do dodawania znaleziska u góry i wpisu w zakładce mirko.
teraz jest to wkurzające kółko w prawym dolnym rogu które trzeba kliknąć 2 razy. Jeśli juz to plus ten powinien być na górnej belce.
- w znaleziskach zakopanych nie widać przy przycisku ile osób je zakopało. Widac tylko wykopy.
- widać za mało (tyko 2) powiązane.
- czemu lenny sa rozwijane?
-/+ tagi. Przy dodawaniu znaleziska było widac ile obserwujących ma dany tag. Teraz chyba jedyna opcja to w nie wchodzić. Ale to może i dobrze bo użytkownicy będa częściej dodawać tagi wg klucza a nie ilości obserwujących dany tag.
-/+ skoro sa juz zmiany to może warto było dodać oprócz pogrubienia i kursywy rówież przekreslenie
-/+ domyślnie minusowane wpisy są przyciemniane (można przestawić w ustawieniach)
-/+ miniaturki avatarów mogły by byc większe (choć rozumiem czemu sa mniejsze)
-/+ jesli już sa zmiany to moze warto by było dodać w ustawieniach możliość ukrywania, dodawania i sortowania barów jakie wyświetlają sie po prawej stronie
Może ktoś chciałby widziec tam więcej najnowszych, najlepszych, wpisach/znaleziskach lub z danej kategorii a nie chce widziec np baru "popularne tagi"
+ zlikwidowanie zakładki "mój wykop" i wprowadzenie w jej miejsce "kategorii". Pierwsze wrażenia całkiem dobre i choć trzeba oczywiście je stworzyć samemu wg odpowiadających parametrów to jest to zmiana przyszłościowa.
+ komentarz OPa jest w znalezisku wyróżniony.
+ przycisk rozwiń watek jest lepiej widoczny
+ łatwiejszy dostęp do np ulubionych tagów
+ dostęp do naruszeń/zgłoszeń w ustawieniach
To tyle na teraz. Jak coś jeszcze zopbacze to będzie w komentarzu.
- ogólna szybkość działania portalu.
Znalezisko nie skasowane, komentarz również:
https://wykop.pl/link/6987195/jak-zdjac-bana-z-konta-na-wykopie/komentarz/114482541/dziwne-ze-za-taka-akcje-pan-choojwie-nie-zalapal-szarzyzny-zwykle-za-znajdowanie-bugow-jest-sie-skazywanym-na-banicje
Tak sobie myśle że to może efekt shadowbana że nie można przejśc do znaleziska. Mnie uratowała historia przeglądarki.
Zwykle za znajdowanie bugów jest się skazywanym na banicję.
źródło: wykopy
Pobierzźródło: UKRYJ
Pobierzps po aktualizacji wykopu skasowało mi niektóre komentarze na mirko.
Szczególnie to przeszkadza na mirko.
- profil> mirkoblog - o wiele trudniej jest sie zorientować który to mój wpis i gdzie zaczyna sie następny. Kementrze użytkowników zlewają sie z poszczegołnymi wpisami.
Inne minusy już pisałem ale nie ma tego w historii.
Póki co obczaiłem Nczas i Rumble:
źródło: tymczasem wykop
Pobierz