Aktywne Wpisy
technojezus +33
Ostatnio spotkałem starego znajomego ze szkoly. Gość 29 lat, ogarniety, dobra praca, tam gadka szmatka, temat zszedł na nasze różowe. Pokazuje mi swoją, atrakcyjna kobieta i ja się pytam ile ma lat, a ten, że 21 xD. Niby nic, ale chłop nornalnie jest z nią jak miała 17 lat i sam się jeszcze mi tym chwalił
Gość mając 26 lat, był z typiarą, która była w II liceum. Przecież to jest dosłownie
Gość mając 26 lat, był z typiarą, która była w II liceum. Przecież to jest dosłownie
yahoomlody +526
Nie jestem za konfederacja, ale jako ex-kuc jak najbardziej rozumiem, że można na nich głosować. Że komuś może podobać się Mentzen, Bosak, Wipler, Tyszka, Bryłka i w ogóle Nowa Nadzieja i Ruch Narodowy, mieści mi się to w rozumie
Ale jak można podniecać się wariatem Braunem, który doszukuje się Żydów pod CPK, który uwaza, że w Smoleńsku nie rozbił się samolot z Kaczyńskim na pokładzie, który chce zakazać aktów homoseksualnych, który chce
Ale jak można podniecać się wariatem Braunem, który doszukuje się Żydów pod CPK, który uwaza, że w Smoleńsku nie rozbił się samolot z Kaczyńskim na pokładzie, który chce zakazać aktów homoseksualnych, który chce
#otwartywykopmobilny2 #otwartywykopmobilny #owm2 #owm #owmbugi