Aktywne Wpisy

Ana77 +18
Oskarżyłam kogoś niesłusznie o oszustwo. #!$%@?łam przez telefon. Jakby było mało w w naszym środowisku powiedział o tym, a teraz okazuje się, że się skompromitowałam. Dowodem są kamery. Teraz będzie drama ze świadkami itd.Nawet nie zapytałam, tylko #!$%@?łam. Ta osoba nawet się popłakała.
Jezu jaki wstyd,teraz będzie afera z innymi oosbami, jestem spalona.
#!$%@?, nigdy nie #!$%@?łam takiej akcji.
To było wtedy kiedy dostałam hipomanii i poprostu nie pamiętam co się wtedy
Jezu jaki wstyd,teraz będzie afera z innymi oosbami, jestem spalona.
#!$%@?, nigdy nie #!$%@?łam takiej akcji.
To było wtedy kiedy dostałam hipomanii i poprostu nie pamiętam co się wtedy

Nie pamiętam dlaczego, ale byliśmy sami w wielkim, starym domu na odludziu. Usłyszeliśmy, że ktoś krzyczy na podwórku. Kuzyni zastawili drzwi kanapą. Ten ktoś próbował dostać się do domu siłą przez jakiś czas, nie udało się, więc chyba odpuścił. Pamiętam jak siostra kazała mi być cicho.
Do dziś nie wiem kto to był, ani co tak naprawdę się wydarzyło tamtej nocy. Miałam z 3 lata i są to dosłownie przebłyski wspomnień. W sumie wiem tylko, że są prawdziwe.
#historia #wspomnienia #patologiazewsi #niewiemjaktootagowac
Komentarz usunięty przez autora
Może to był sen czy coś? Chyba ciężko zapamiętać cokolwiek w takim wieku
Historyjka dreszczowiec, a u niektórych to norma.
Chyba mu przyszyli, bo ma wszystkie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@vofeen
@vofeen
@Pomarancza_2310
@ktomizajalnazwy
Nie zapytam kuzynostwa, bo nie utrzymuje kontaktów z resztą rodziny, z siostrą również nie rozmawiam. Kuzynostwo wychowywało się z patologia (pobicia, kradzieże, podpalenia) wątpię, że zrobiło to na nich wrażenie.
Będąc w liceum rozmawiałam o tym z mamą, nie
@slepauliczka: jeśli jeszcze masz jakieś niewyjaśnione zagadki z przeszłości to polecam się na przyszłość ( ͡° ͜ʖ ͡°)