Aktywne Wpisy
pafffel +655
#polskiedomy obiadek z mamą i zaraz chyba na grzyby
PeriodFromVaginax9 +119
#famemma
Transmarianna się nie pier doli ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mogła wyżej tego kopa wystrzelić prosto w gzyms harnasia
Transmarianna się nie pier doli ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mogła wyżej tego kopa wystrzelić prosto w gzyms harnasia
Ostatnie 10-11 lat w co grałem to csgo (ekipa się posypała), GTA V (z online), w.w cyberpunk, wiedźmin 3, minecraft, skyrim to były jedyne gry które mnie wciągały kiedyś a teraz nudzą ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jest coś co wchłonie na te zimowe długie wieczory? Cena gry to nie problem, ale dysponuję tylko laptopem z i7 7700 i gtx 1050 więc mam mocowe ograniczenia.
#pcmasterrace #gry #grykomputerowe #gamepass
@adamua: grales w najgorsze gry (wiedzmin, cybercrap) i dziwisz sie, ze w nic ci sie nie chce grac? Te pseudo gry zabijaja radosc z grania bo sa najgorszymi z najgorszych, ale polaczkom sie podobaja.
Marvel's Guardians of the Galaxy też jest świetne chociaż nie wiem czy GTX 1050 go ogarnie.
Może jeszcze This War of Mine i Frostpunk?
No i standardowo Vampire Survivors ( ͡° ͜ʖ ͡°)
mozna zaczac od 2033 redux, last light, dodatkowo ograc valheim bo wspanialy klimat itd
@adamua: #factorio
@Kiszone_ogorki: No, to jest gra pod GTX 1050 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@adamua: Nie wiadomo jakie gatunki Ci podejdą, mi np. polecany wyżej Frostpunk przypadł do gustu, wciągał, ale to nie jest też gra na jakieś setki godzin, raczej żeby raz przejść. No i ja sam mam tak, że muszę chwilę danej grze poświęcić, żeby się wciągnąć, mało co "odpala" już po 30 minutach.
Wcześniej też dobrze się bawiłem przy Zeldzie: Breath of the Wild (action-adventure z otwartym światem), na PC niestety nie pograsz, ale alternatywą na PC podobno jest Immortals: Fenyx Rising.
Oprócz tego często sobie odpalam jakieś indyki, np. The
@Exxan: