Aktywne Wpisy
Luminarz_Osobisty +2326
njdnsjdnjs +127
Tak sobie myślałam o sprawie z WuDwaKa i doszłam do wniosku, że jest teraz jakaś epidemia samotności. I nie chodzi o hasztag przegryw, bo i na innych social media widziałam poruszaną tę kwestię. I nie wiem, czy to zawsze tak było i teraz ludzie o tym mówią, czy faktycznie coś jest na rzeczy. Mam wrażenie, że każdy patrzy tylko na siebie i z jakiegoś nieświadomego strachu #!$%@? przed innymi. Znajomości są takie
Soledar, śpiący orkowie w ukraińskich mundurach z białymi opaskami
@PIGMALION: Oczywiście zdjęcie zdjęcia żeby nie było widać że to rosyjskie wzory umundurowania. Tak xD Rosja używa też jaśniejszych wzorów. Jak i starszych wycofanych lata temu.
O jaki piękny onucowy fikołek - chlopie to jest zdjęcie monitora który steruje dronem xD
@PIGMALION: I gdzie tu fikołek? Napisałem zdjęcie zdjęcia xD. Film to ruchome zdjęcia. Na zdjęciu widać ze nagrywa ten kadr. Może się Ukraina podzieli nagraniem.
A może to ten?
@ms86: Wrzuciłem wyżej. Dodatkowo masz w sumie dziesiątki wzorów wycofanych. Nawet z czasów ZSRR.
@PIGMALION: No może. Okaże się jak wyjdzie zdjęcie lepszej jakości. Bo Ukraina używa aktualnie chyba tylko pixel camo.
@Koniasz generalnie na tym zdjęciu z drona Kurskiego widać, wiec nie ma co dyskutować ¯_(ツ)_/¯
@ms86: No mało widać. Ale jak widać wystarczająco żeby już kilka osób zaplusowało informacje bez potwierdzenia.
@ms86
Komentarz usunięty przez autora