Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 27
Nie podoba mi się co pisze się na wykopie. Ukraińcy nie walczą o Polskę czy Europę. Oni walczą, aby Ukraina była samostanowiącym państwem, a Ukraińcy niepodległym narodem. To jest ich najpierwszy cel, tak myślę.
#ukraina #wojna
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Archaniol_Gabriel: Gdyby w 38r Czechosłowacja broniła się przed III Rzeszą tak jak Ukraina przed Rosją to może nie doszłoby do II WŚ. Też walczyli tylko o swój własny interes ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Jak Ukraińcy przegrają to dopiero wtedy odkryjesz, że jednak walczyli o Europę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Art_of_War:
Jaki cel miała by Rosja atakując zachodnia Europę i kraje NATO jak Polska? Mamy obecnie zupełna inna geopolitykę i rozkład sił niż przed 2wś
  • Odpowiedz
@Art_of_War: Zapytałem ciebie jak człowieka

„Jaki cel miała by Rosja atakując zachodnia Europę i kraje NATO jak Polska? Mamy obecnie zupełna inna geopolitykę i rozkład sił niż przed 2wś”

A ty lawirując jak krowa na polu przed sraniem
  • Odpowiedz
@Art_of_War: Czyli nie odpowiesz na pytanie

Jaki cel miała by Rosja atakując zachodnia Europę i kraje NATO jak Polska? Mamy obecnie zupełna inna geopolitykę i rozkład sił niż przed 2wś”

Ehhh standard u pieniaczy i gawędzi
  • Odpowiedz
@muak47: O czym ja mam z tobą dyskutować jak ty podstaw nie znasz, do tego wyzywasz od krów i pieniaczy. Nie spełniasz wymogów brzegowych na partnera. Ja nie jestem korepetytorem aby uczyć a sam nawet w google nie masz zamiaru zajrzeć.
  • Odpowiedz
@Art_of_War: Czyli rzucasz jakaś tam tezę nie mając nawet podstaw do jej obrony, jak ktoś ciebie pyta czemu tak twierdzisz to odsyłacz aby sobie sam w necie szukał. Dobry jesteś, to już wyższy level propagandy
  • Odpowiedz
@Art_of_War: Odpowiedziałeś na pytanie, które zadałem pierwszy? Nie, to nie pitol tu farmazonów. Bo nawet sam nie wiesz co piszesz, nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie do twej tezy
#czarnolisto za pieprzenie bzdur w które samemu nie wierzysz skoro nie potrafisz sformułować zdania na obronę swojej tezy.
  • Odpowiedz