Aktywne Wpisy
szymski1 +68
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +81
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
#ukraina #rosja #wojna
Polska i tak już oddała mnóstwo sprzętu i każde dalsze dawanie czołgów to osłabianie polskich wojsk pancernych.
Tak.
Oczywiście że tak.
No chyba, że ktoś łyka propagandę, że będą nas znowu rozbierać Niemcy, choć oni to dopiero mają śmieszną armię, albo ruskie postanowią nas
Panuje jakieś cudowne przeświadczenie, ze wystarczy dać sprzęt a reszta sama się zrobi. Nie, nie
@mexxl: polscy żołnierze nie wskoczą sobie od razu do Abramsa pierwszego dnia i nie pojadą na Moskwę. Raz, że powinni się już uczyć na symulatorze, a dwa - dostać jakieś starsze egzemplarze, które mogą na poligonie zajechać bez żalu.
Poza tym nie można oddać 100% skansenu, ponieważ obecni wojskowi znają się na
Guzik nam mogą zrobić i nikt na nas nie napadnie
Gdyby Ukraina padła, choć w całości jest to mało prawdopodobne, to i tak mamy kilkanaście lat na dozbrojenie się.