Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@DosKapp4: nic dziwnego jak społeczeństwo tworzą ludzie nie odróżniający 40% osób idących do wyborów od 40% społeczeństwa ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@DosKapp4: A w zasadzie kiedy tutaj było dobrze - tak obiektywnie rzecz biorąc. Poczytać wystarczy wiersze, piosenki, cytaty ludzi z ostatnich 300 lat i wychodzi, że mentalność polaka zawsze r------e polskę prędzej czy później.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@DosKapp4: rozdawnictwa to przyczyna, reszta to skutki, a rozdawnictwa nikt nie chce zatrzymać, czekamy rozbiory, ten kraj się sam nie wygrzebie
  • Odpowiedz
@Dylonji: No trzymajcie mnie XDD

Polska powinna przyjąć już oficjalnie jakiś inny ustrój niż demokracja bo zbyt wielu ludzi tutaj nie wie jak z niej korzystać i potem wchodzą do rządu partie czysto populistyczne. Jeśli nie masz na kogo głosować to zagłosuj na najmniejsze zło, koleżko…
  • Odpowiedz
To w końcu oligarchów czy powrót komunizmu?

XD

Ja wiem ze pis to c-----y rząd ale blagam, nieznajomość pojęć razi

@Filippa: Bo to jakieś dziecko poczyniło tego mema, co wiedzę o polityce i ekonomii czerpie z innych memów (jak większość wykopu zresztą)
  • Odpowiedz
@DosKapp4: dla mnie mniejszym zlem jest pis. jest takim samym gownem jak PO ale ich polityka zamiast pod butem niemiec jest nakierowana na usa co zwieksza nasze bezpieczenstwo. zreszta zakupy planowane w zrojeniowce tez powoduja wzrost naszego bezpieczenstwa. przy PO takie cos nie mialo by miejsca. zreszta PO juz zapowiadaja ciecia jesli chodzi o zbrojenia jak wygraja.....
  • Odpowiedz
@kkrzysiek13:
Co prawda, to prawda - tutaj od setek lat nie było dobrze, obecnie nie jest dobrze i nic też nie wskazuje na to, żeby w przyszłości miało być dobrze. Ja tam nie widzę już sensu w próbach budowania swojego dobrobytu w Polsce. Zostaje tylko emigracja...
  • Odpowiedz