Aktywne Wpisy
Pippo +226
Czujecie wiatr nadchodzących zmian?
-uporządkowanie TK
-prokurator Zero out
-załoga TVP out
-odblokowany fundusz odbudowy
-zmiana prawa aborcyjnego
-koniec z zakazem handlu
-Obajtek out
-schody do wyburzenia
-pomnik Kaczyńskiego przeniesiony na Mickiewicza 49
-CPK do kosza
#wybory
-uporządkowanie TK
-prokurator Zero out
-załoga TVP out
-odblokowany fundusz odbudowy
-zmiana prawa aborcyjnego
-koniec z zakazem handlu
-Obajtek out
-schody do wyburzenia
-pomnik Kaczyńskiego przeniesiony na Mickiewicza 49
-CPK do kosza
#wybory
America +102
Szkoda Polski. Jeden z ostatnich krajów w Europie w którym można było normalnie żyć. Głupie społeczeństwo ogłupione przez lewackich globalistów oddało kraj w ręce Berlina, Paryża, Schwaba i Sorosa.
#wybory
#wybory
Mirasy z tagu #praca i w sumie #programowanie mam do was pytanie. Od 5 lat uczyłem się frontu, po dwóch latach zacząłem pracować już na własnej działalności i przynosi to efekty. Pracowałem już dla ludzi w stanach, dubaju a nawet dla samego Sony w oddziale middle east i ciagle zlecenia spływają jednak chciałem nabyć takiego prawdziwego doświadczenia pracy w teamie także zatrudniłem się w firmie na uop. Popatrzyli na moje cv i to nic ze pracowałem dla klientów zagranicznych i jako ze nie pracowałem w teamie to mogą mi dać juniora z gowno stawka. Zgodziłem się bo chciałem nabrać tego mitycznego doświadczenia pracy w grupie. wszystkie story/bugi kończę przed sprintem tak ze czasem muszę dobierać rzeczy. Nie truje innym dupy o pomoc. Czy w tym momencie negocjowalibyscie jakaś mocniejsza stawkę?
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63c1299ccdab2baf82043a82
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
@AnonimoweMirkoWyznania: miałem bardzo podobnie. Po pół roku zacząłem rozmawiać z szefem, że odchodzę, bo za granicą zarobię dużo więcej. Finalnie podwyżka 100% i przeniesienie do innego projektu : )