Aktywne Wpisy
micq +91
#biedronka #polska #rolnictwo #patriotyzmgospodarczy
ostatnio kupiłem w biedronce ogórki, a jako, że lubię czytać, kto dla kogo produkuje i skąd coś pochodzi, to nie ukrywam, że zdziwiłem się, że ogórasy są wyprodukowane w…Indiach XD
jeszcze jakby to były jakbyś "orientalne" czy coś, ale nie, to są ogórki prosto z "naszej" spiżarni, jakby kurde ogórków w Polsce brakowało, żeby je z Indii ściągać XDDDDDD
Także tak, ciekawie to
ostatnio kupiłem w biedronce ogórki, a jako, że lubię czytać, kto dla kogo produkuje i skąd coś pochodzi, to nie ukrywam, że zdziwiłem się, że ogórasy są wyprodukowane w…Indiach XD
jeszcze jakby to były jakbyś "orientalne" czy coś, ale nie, to są ogórki prosto z "naszej" spiżarni, jakby kurde ogórków w Polsce brakowało, żeby je z Indii ściągać XDDDDDD
Także tak, ciekawie to

źródło: photo_2025-02-07_18-12-35
Pobierz
ApropoDefakto +375
Scyzoryk mi się w kieszeni otwiera jak widzę takie coś. Przecież tym nierobom wystarczył by Fiat Panda. Cokolwiek co pomieści kilka blokad i tych dwóch przygłupów.
Pięknie się bawią za nasze pieniądze, może nie są potrzebni ale przynajmniej mają drogie niepotrzebne samochody
Rejestracja RP to Przemyśl chyba
Pięknie się bawią za nasze pieniądze, może nie są potrzebni ale przynajmniej mają drogie niepotrzebne samochody
Rejestracja RP to Przemyśl chyba

źródło: 1000006324
Pobierz
#budujzwykopem #budowadomu #budownictwo
źródło: comment_1673551479uYWvM1hfKPGBlWIjJ6uw7v.jpg
PobierzDowód na krach to będzie jak wyślą mi jeszcze jednego @ żeby zapytać czy doszła wycena xD
Oby faktycznie coś tąpnęło bo niedługo zaczynam zbierac wyceny na okna :P
Trzeba było zaprosić wszystkich na jedną godzinę i niech się licytują :P
Bo mało fachowców więc mogą dyktować ceny.
Jak ja robiłem wstępne wyceny to terminy były na rok z kawałkiem do przodu zajęte a pozniej jak juz takie własciwe wyceny to na 7 firm 5 mogło zaczynać prace w ciągu 3-4 miesięcy :P A miedzy tymi wstępnymi a własciwymi wycenami minął niecały rok.