Aktywne Wpisy
kalafi0r +15
Ale mnie bawi to społeczne poparcie dla CPK. W kraju gdzie co drugi nie odroznia Austrii od Australii teraz sami specjalisci od przepustowosci, hubow i cargo xd #bekazpisu
SUBAGAZI +27
#kononowicz
Ogladam szkolna od lat, ale dopiero przy tym filmiku w ktorym knur ma paluchy w gownie prawie sie zrzygalem
Super kontent slawek
Ogladam szkolna od lat, ale dopiero przy tym filmiku w ktorym knur ma paluchy w gownie prawie sie zrzygalem
Super kontent slawek
Jestem na stażu #programowanie. Za mną niecałe 4 miesiące z 6. Niestety trafiłem na januszex i janusz na mnie podnosi głos, często się #!$%@?, kontroluje, nie pozwala pracować zdalnie. Ogólnie patologia.
Zrezygnowalibyście na moim miejscu? Jestem na przedostatnim roku studiów i jeszcze mieszkam z rodzicami w mieście studenckim, więc mógłbym sobie na to pozwolić, ale zastanawiam się jak to może wpłynąć na znalezienie kolejnej pracy, czy HRy będą patrzeć na przerwnaie stażu i przerwę w pracy? Pewnie kilka miesięcy będę musiał szukać.
#pracbaza #pracait
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63bdd69fad9913f25926b059
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
@AnonimoweMirkoWyznania: nie, teraz wypada do końca życia pracować w tym januszexie bo przecież on Ci zaoferował pracę, a Ty się teraz chcesz od niego odwrócić?
A tak to przynajmniej...
---
Zaakceptował: karmelkowa
Mam juz 10 lat w branzy i jak patrze po karierach "startupowcow" i innych "malych biur" to XDDDDDDDDDDDDDDDD
---
---