Aktywne Wpisy
Nutellowa +70
Wypłata po corocznym salary review wpadła, więc #chwalesie że jeszcze chwila i osiągnę 10k netto, nie robiąc nikomu loda w pracy, bo mam szefową zamiast szefa XD A szkoda, bo bym dobiła tej okrągłej sumki ( ͡° ͜ʖ ͡°) #piekloperfekcjonistow
#korposwiat #pracbaza #rozowepaski
#korposwiat #pracbaza #rozowepaski
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Koscieey: urodzenie się w niedopowiedniej rodzinie+nieodpowiednim miejscu= zryta psycha. Ruchanie z dziewicą mogłem mieć już dawno temu na drugim spotkaniu(i tu pewnie znowu nie uwierzysz xD) ale #!$%@? psychika nie pozwoliła mi na to :)
- 200-400 zł + paliwo na dojazd bo nie jestem z miasta powiatowego to dla mnie drogo,
- drogo tym bardziej, że idziesz tam na 1h robić to z kobietą, która chce Cię odbębnić jak najszybciej, wziąć hajs i mieć spokój i masz tego świadomość z tyłu głowy,
- ryzyko pobicia, okradnięcia, zarażenia syfem i rozczarowania się pociągającym za sobą kolejne uprzedzenie,
- jestem brzydki i wstydziłbym się rozbierać,
@Ksut_Melodi: po to się właśnie idzie do divy bo nie krytykuje za wygląd. Sam jestem chudy szczypior i pewnie wstyd byłoby mi się rozebrać przed "zwykłą" laską a od div dostawałem nawet niezły feedback (wiadomo że pewnie mocno naciągany ale jednak samoocena trochę szła do góry). p0lka by mnie pewnie wyśmiała i kazała więcej jeść.
Komentarz usunięty przez autora
@Koscieey: no spaślak wiadomo że może wzbudzać większe obrzydzenie (taki konkretny spaślak a nie miś) ale bardzo chudy (taki jak ja) pewnie wzbudzałby u większości moich rówieśniczek politowanie bo generalnie laski lubią czuć się małe przy swoim facecie. No chyba że ma ktoś bardzo ładną mordę i wzrost to rekompensuje kiepską sylwetkę.