Aktywne Wpisy
JaZestarym +98
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
33-letni Lucho Gonzalez podpisał na rok i dwa miesiące kontrakt z Al-Rayyan. Argentyńczyk poprosił władze FC Porto o wcześniejsze rozwiązanie umowy i dostał zgodę. Za 14 miesięcy spędzonych w Katarze ma zarobić około 4,5 miliona euro.
#porto #alrayyan
Według „Superdeporte” do Valencii może trafić Pablo Osvaldo, napastnik Southampton.
#valencia #southampton
Według informacji „Sky Sports Italia”, Ishak Belfodil jutro ma podpisać umowę z Queens Park Rangers. Angielski klub porozumiał się z Interem w sprawie wypożyczenia 22-letniego zawodnika.
#qpr #inter
#transfery