Aktywne Wpisy
zimno_mi +156
#csiwykop #zbiorkapieniedzy #afera #policja
Czy zbiórka "Naprawiam życie po wyroku dla stalkerki" to wyłudzenie, a sytuacja nie wydarzyła się?
Użytkownik @burakzaglady8
Twierdzi, że wygrał sprawę sądową w październiku 2023
W grudniu 2023 pisał, że była popełniła samobójstwo LINK
W zbiórce twierdzi, że między innymi będzie się odwoływać od śmiesznie niskiego wyroku.
Jak zapytałam jak chce się sądzić z nieżywą twierdził, że prawnik twierdzi, że jest opcja zadośćuczynienia od rodziny LINK do komentarza
Czy zbiórka "Naprawiam życie po wyroku dla stalkerki" to wyłudzenie, a sytuacja nie wydarzyła się?
Użytkownik @burakzaglady8
Twierdzi, że wygrał sprawę sądową w październiku 2023
W grudniu 2023 pisał, że była popełniła samobójstwo LINK
W zbiórce twierdzi, że między innymi będzie się odwoływać od śmiesznie niskiego wyroku.
Jak zapytałam jak chce się sądzić z nieżywą twierdził, że prawnik twierdzi, że jest opcja zadośćuczynienia od rodziny LINK do komentarza
HereAfter +461
Jak PiS może mieć nadal 25% poparcia? Przecież to trzeba być debilem żeby nie widzieć co oni tutaj robią.
Żenada.
#sejm
Żenada.
#sejm
#siecikomputerowe #majsterkowanie
@trzeci: dlaczego zdegradowałeś openwrt do roli dhcp?
Inna sprawa, że pewnie było by lepsze zastosowanie jego, ale poza VLAnami, VPNami i statycznymi IP to nie za wiele więcej umiem (╯︵
@trzeci: Co 2.5Gb, w 10Gb leć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jedyny_wolny_login: nie widać na zdjęciu, ale za czarnym jest biały i tam leci światłowód.
@jmuhha: tutaj wciąż pająk, ale dżentelmen i poukładany.
1. Switch jest po to żeby podlaczyc wiele komputerów / urządzeń do niego i potem jednym kabelkiem od switcha do routera?
2. Ile dysków w NAS ? Masz tam jakiś RAID ?
3. Taki NAS podłącza się jednym kablem czy więcej?
4. Jak się używa takiego NASa ? Da się go podmontować na stałe jako dysk żeby go widzieć np w photoshopie czy trzeba jako jakiś zasób
1. Tak, rdzeń sieci, czyli komputery, AP, NAS są na switchu. Tam mam 2.5Gbe. Mam małe IOT podłączone jeszcze do starego routera aby nie marnować tamtych portów.
2. Tam mam chyba 3 dyski i jakiś dziwny RAID typu 5 czy inny kij. Nie pamiętam dokładnie bo go stawiałem z 3 lata temu. Zobaczę później.
3. Ten mój leci na 1 kablu (obecnie NAS jest bottleneckiem, jego czeka upgrade - chcę
@trzeci: to faktycznie może być problem .
@trzeci: czy ja wiem czy jest sens. Jak i tak będziesz zmieniał to ja bym się nie bawił.
@Gollumus_Maximmus: potrzebuje wydajnej sieci aby pracować zdalnie, plus trzymam zdjęcia na dysku sieciowym