Aktywne Wpisy
sebek_r +452
Komentarz do tego, że Volvo chce fabrycznie ograniczyć prędkość w swoich samochodach. Nazywanie "mentalnymi niewolnikami" ludzi, którzy chcą bezpiecznie poruszać się na drogach xD Chcesz jeden z drugim sobie p-----------c to wypad na tor wyścigowy i parkuj tam swojego gruza bez homologacji, a nie stwarzaj zagrożenie na drogach, gdzie normalni ludzie chcą bezpiecznie podróżować.
#samochody #wypadek #majtczak
#samochody #wypadek #majtczak
fhgd +688
Każdy kto mówi o Pol-exit musi mieć <25 lat i nie pamięta tej chu*ni zanim jak grzyby po deszczu zaczęły wyrastać tablice "dofinansowane z UE". Ja byłem wtedy gówniakiem, ale i tak pamiętam jak wyglądała infrastruktura publiczna, dziurawe drogi i odpadające tynki, gdzie nawet przed szkołą prywatne osoby musiały budować chodnik, bo dzieciaki tonęły w błocie, taka wtedy była nędza XD
#przemyslenia #uniaeuropejska #feels
#przemyslenia #uniaeuropejska #feels
Pozwolę sobie zawołać właścicieli takiego modelu:
@Gollumus_Maximmus: @Fajoski: @sorek:
https://www.olx.pl/d/oferta/styling-32-5x120-18-bmw-felgi-8j-is20-9j-et22-7-e38-5-e60-e34-e39-f10-e36-e46-e90-e63-e31-rant-CID5-IDR9Tur.html
-Najtańsza to style 32
-Style 37 które drożeje z każdym rokiem
-Alpina która jest kozakiem ale nie wiem czy za mniej niż 10kpln kupisz. Osobiście bym uzależniał zakup od stanu samochodu. Nie pasuje według mnie mieć pognitą furę i felgi o podobnej wartości
Odnośnie Alpiny rozmawiałem z kilkoma użytkownikami i trzeba z nimi uważać bo są ponoć dużo miększe od opcji powyżej
37 mi nie podchodzą, a felgi Alpiny w nie-Alpnie to dla mnie oznaka wiochy, dlatego szukałem takich, które wyglądają podobnie, bo kiedyś je zobaczyłem i się zakochałem 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ chyba zostaje ten style 32, ale widzę że dostępność delikatnie mówiąc kiepska (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Jako ciekawostkę dodam że jeszcze 2 albo 3 lata temu można było kupić nowy komplet z ASO za mniej niż 6k PLN.
@Fajoski: dlatego bez gleby nie podchodź ( ͡° ͜ʖ ͡°) jakbym miał E38 to pierwsze co bym założył to arirride xD
@Kasia123456789:
Założę ładną felgę i tyle, więcej od tego auta nie wymagam. Nie jest top wersja wyposażenia ani long, to nie ma się co nad tym autem spuszczać, kupiłem bo cena jak na stan (blacharsko i mechanicznie igła) była okazyjna a i tak zawsze chciałem takie
@Kasia123456789: od tego jest arirride - parkujesz by łądnie wyglądał i nikt nie kradł katalizatorów a tak jeździsz sobie tak wysoko jak chcesz :D
Tak czy inaczej, polecam minimum jakieś Eibachy obniżające założyc - jeździłem tak i mega przyjemnie komfortu się nic nie traci ( ͡
@Kasia123456789: Na S32 w 20 calach? Teraz to one chodza blizej 10k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Za 5k idzie znalezc fajne S32 18tki (a nawet i za 3k sie powinny znalezc) albo S37 jak dobrze poszukasz.
@sorek: cholera, będę musiał nad czymś pomyśleć ʕ•ᴥ•ʔ na razie to trzeba mieć czas na jazdę tym autem, bo obecnie stoi na podwórku 1200km ode mnie xD
Ja mam S32 18 na E38 i E39 i raczej nie zmieniłbym na większy rozmiar - tak się prezentuje mój rydwan:
Jak to są 18, to może 19 starczą... ʕ•ᴥ•ʔ masz może więcej zdjęć (może być na pv), prawego profilu z przodu i z lewego z tyłu?
Główny powód, dla którego kupiłem ten model, to taki, by móc stać przy nim na parkingu, patrzeć się na niego i jeść czipsy będąc szczęśliwym jego posiadaczem xD
@Kasia123456789: 19" nie było, można dostać styl 37 rep w 19" ale IMO nie wyglądają tak dobrze
Sam będę szedł po jakieś Japan Racing bo dostać dobre felgi to masakra, o dziwo 19" są tańsze niż 18" w wielu wypadkach xD
Zachciało mi się klasy premium ( ͡° ʖ̯ ͡°)