Aktywne Wpisy

maximuss +221
1. Kupujesz mieszkanie tuż przy samym dworcu głównym w Krakowie.
2. Ścisłe centrum miasta, bardzo blisko do rynku, świetna komunikacja.
3. Jednolita, nowoczesna zabudowa - prestiż motzno.
4. 20k/m2 - raz się żyje.
5. Wprowadzasz się, a amerykański pan inwestor postanawia postawić tuż przy twoim bloku mega skład na kurniki inwestycyjne, który znacznie odstaje skalą od reszty bloków.
6. Już czujesz i słyszysz w głowie te libacje pijanych angoli, którzy przyjadą tutaj
2. Ścisłe centrum miasta, bardzo blisko do rynku, świetna komunikacja.
3. Jednolita, nowoczesna zabudowa - prestiż motzno.
4. 20k/m2 - raz się żyje.
5. Wprowadzasz się, a amerykański pan inwestor postanawia postawić tuż przy twoim bloku mega skład na kurniki inwestycyjne, który znacznie odstaje skalą od reszty bloków.
6. Już czujesz i słyszysz w głowie te libacje pijanych angoli, którzy przyjadą tutaj

120_Dni_Sodomy +22
W zestawie dostałem około 30 neonów czerwonych, dokupiłem również parę zbrojników L236.
Główne skrzypce chciałbym żeby grały paletki, myślałem o 6-8 sztukach.
Oprócz tego myślałem nad:
Kirysek Sterby x12
Bystrzyk cytrynowy x20
Miedzik obrzeżony x30
Drobnoustek obrzeżony x20
Do tego ewentualnie chciałbym dwie parki pielęgniczek np Kakadu.
Czy taki plan ma szansę powodzenia? (ʘ‿ʘ)
Z tego miejsca chciałbym również serdecznie podziękować Mireczkowi @siRcatcha za wszelką pomoc jaką do tej pory mi udzielił w kształceniu akwarystycznym, jesteś super :*
#akwarystyka #akwarium
Ciężko będzie to wszystko pomieścić
Myślę że musisz zdecydować się na jeden gatunek bystrzyk/miedzik/drobnoustek skoro już masz stadko neonów.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Zbrojniki już są w zbiorniku.
2. Innesy znoszą temperatury do 25*C, więc na pewno idealnym planem jest wsadzanie ich do akwarium z paletkami wymagającymi minimum 28*C :)
3. Zbiornik 450l i jako główne ryby para pielęgniczek boliwijskich, rozumiem że cokolwiek większego od nich to dopiero do zbiorników 5000l?