Aktywne Wpisy
Blondynka34 +10
#nocnazmiana #slask #rozowypasek
Zastanawiam się czasem po co żyję, skoro jest coraz gorzej? Okazało się dziś że mój Kot ma skrzep w sercu, kilka dni temu zwolnili mnie z pracy gdzie zarabiałam 3400 na rękę a teraz pewnie będą chcieli mnie #!$%@?ć z mieszkania, a ja mając 2500 na koncie nie zaszaleję. Ale o co chodzi? Mieszkam w tym mieszkaniu ( kawalerka) kilka lat, kupiłam pralkę,
Zastanawiam się czasem po co żyję, skoro jest coraz gorzej? Okazało się dziś że mój Kot ma skrzep w sercu, kilka dni temu zwolnili mnie z pracy gdzie zarabiałam 3400 na rękę a teraz pewnie będą chcieli mnie #!$%@?ć z mieszkania, a ja mając 2500 na koncie nie zaszaleję. Ale o co chodzi? Mieszkam w tym mieszkaniu ( kawalerka) kilka lat, kupiłam pralkę,
Pixario +9
Dodałem do czarnej listy #ukraina jaki piękny wykop polecam !
Natomiast nie spotkałem jeszcze normalnej dziewczyny, która uznawałaby za istotną informację mówienie o tym jakie ma poglądy polityczne na samym starcie, a najczęściej tak robią właśnie lewaczki.
@Loloman: Ateistka i lewicowiec, czyli poglądy neuropejskoszurowskie o milionie płci, które się zmieniają co godzinę i blak lajw mater oraz inne trendy z internetu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
co ma dziecko do zwiazku na stale?
@caius_cosades: Zupełnie nie rozumiesz. Kiedyś nie było samotnych matek, bo były tradycyjne prawicowe wartości. Kobieta musiała myśleć przed kim rozłozy nogi. Dziś myśleć nie musi, bo państwo zmusi innych mężczyzn do finansowania małego patusa.
@AdamKarolczak02137:
Ale dlaczego te wzorce i zasady mają się utrzymać dłużej niż kilka pokoleń? Szczególnie teraz, w dobie mediów społecznościowych, gdzie ludziom potrafi tak łatwo #!$%@?ć, tak łatwo wydać wyrok, tak łatwo kogoś zaszufladkować, tak łatwo