Aktywne Wpisy
wyslij_nudeski +135
Zmieniło się wszystko. Poza Starym.
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Luckless +102
Masz jakiś kapitał, może swoją firmę większą niż samozatrudnienie? No to nie rób interesów z firmą X na setki tysięcy złotych. To wtedy będzie to może miało jakiś sens. Bo dla zwykłego człowieka,
Ale to trzeba niestety dać z siebie trochę więcej niż napisanie jak to źle na świecie na twitterze.
Nie tylko tam. To samo robili w USA (chyba tam w ogóle na ten
@WhiskeyIHaze: z tej trójki tylko netflix stoi na AWS. YT, jeśli już, to GCP. A Facebook ma swoją własną infrastrukturę.
Jakie podejście zmienili? A i wiesz, że ta reklama zwiększyła im tymczasowo zyski? A spadki mają oni i wszystkie inne firmy z tej branży,
@CytrynowySorbet: kurde faktycznie zapomniałem o GCP xd co do fejsa to kiedyś mi takie info śmignęło. Ale faktycznie to mogło się już zmienić.
@CytrynowySorbet: takie, że już więcej takich reklam nie wypuszczali. Wrócili do swojego starego sloganu. Czy zwiększyła im zyski tymczasowo - nie wiem, nie zgłębiałem się tak dokładnie w raporty, jak masz
Co do gillette, to postaram się poszukać, bo to już dawno było, jak tamten
@CytrynowySorbet: a ja czytałem o tym, że właśnie jak AWS miał fuckup to pół neta padło nagle. I wydaje mi się, że był tam fb też. Ale to mniejsza o to. Nadal gdyby nie aws to sporo usług w nece byłby gorsze/droższe. Podobnie a amazonem.
Adrian, moze paleciaki bys zaczal klepac?