Aktywne Wpisy
xionacz +1003
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 25 lat; od zeszłego roku sponsoruję studentkę medycyny, którą poznałem na grupie na FB. Dziewczyn chętnych do takiej relacji było mnóstwo - wybrałem taką, która była najbardziej pozytywnie nastawiona. Wcześniej u mnie leciała albo samotność, albo #divyzwykopem (ale to był bardzo krótki epizod kilku takich wypadów), albo próba budowy "normalnej relacji", co jest ekstremalnie upokarzające i upadlające, jeśli nie jest się 8-9/10 z wyglądu. Po prostu nie ma
Mam 25 lat; od zeszłego roku sponsoruję studentkę medycyny, którą poznałem na grupie na FB. Dziewczyn chętnych do takiej relacji było mnóstwo - wybrałem taką, która była najbardziej pozytywnie nastawiona. Wcześniej u mnie leciała albo samotność, albo #divyzwykopem (ale to był bardzo krótki epizod kilku takich wypadów), albo próba budowy "normalnej relacji", co jest ekstremalnie upokarzające i upadlające, jeśli nie jest się 8-9/10 z wyglądu. Po prostu nie ma
Ponadto każdy kierowca lub motocyklista, który zdał egzamin na prawo jazdy w ciągu ostatnich dwóch lat, może spotkać się z dyskwalifikacją i będzie musiał ponownie zdać zarówno teoretyczny, jak i praktyczny egzamin na prawo jazdy.
Próby wynajmu e-scooterów odbywają się obecnie w niektórych częściach Anglii i mogą być używane tylko w obrębie lokalnego obszaru, w którym odbywa się próba.
#uk #heheszki
Czasem kogoś złapią jak odwala, ale normalnie nikt się o hulajki nie czepia. Rozsądek > prawo w kwestii interwencji policji
@sogen: w UK masz strefy z zakazem picia.
@Voltix: nie dlatego, to kwestia tylko podejścia policjantów
Miałem 5 czy 6 zatrzymań za kółkiem, jedna nawet za drift przed radiowozem, zawsze kończyło się na pouczeniu gdzie w Polsce już by pisali wielotysięczny mandat
W Polsce ludzie nie umieja jezdzic i statystyki wypadkow smiertelnych dobrze to pokazuja, wiec trzeba ludzi uczyc mandatami.
Zdjęcia np. z hulajkami na lawetach, to takie zdziwienie że aż ludzie wrzucają to do neta
Tego pierwszego nie widzisz, drugie tak
@Voltix: nie, dystans zrobiony na przestrzeni trzech różnych miast, w tym Londynu.
Na podobnej zasadzie policja nie zatrzyma rowerzysty na chodniku, który jeździ rozważnie. Mimo, że to też nielegalne.
Ja nie pisałem w ogóle do Ciebie. Przestawiłeś to jakbym Tobie odpowiadał, a to nieprawda. Odpowiadałem opowi.
ps. nie jezdżę już na hulajnodze, ale swoje wyjeździłem. Prawo łamię, bo jeżdżę czasem na rowerze po chodniku, ciekawe kiedy