Wpis z mikrobloga

Chcemy z różową wziąć internet mobilny oraz jakąś podstawową tv (naziemna niestety nie dziala normalnie, miasto osłonięcie blokami). Tak myslimy czy nie isc kierunku tv satelity np. C+ ma abonament 15zl / msc oraz internet mobilny np. NJU 29zl/60GB na start.
Patrzylismy Vectre ale tam co najmniej 80zl.
Internet raczej do filmow i normalnego uzytku bez gier.
Albo macie jakies jeszcze inne pomysly?
#internetmobilny #telewizja #orange #play #plus #kielce
  • 8
@AnonimowyBulbulator: 60GB to trochę mało do filmów moim zdaniem, ten pakiet NC+ to nie czasem większość z tego co masz w naziemnej? Jak i tak myślisz o montażu anteny to może nie ma sensu pchać się w badziewny abonament
@Szynk44: Tak wiem ze to co w naziemniej + kilka programow. Probowalismy z naziemna- raz dziala raz nie da sie normalnie ogladac. Normalnie tylko mux z tvp. W koncu goscia od anten wzialem z miernikiem probowalismy rozne anteny wzmacniacze itp itd. Zasloniety mam nadajnik i dlatego to nie wypali. Satelita dziala-sasiad obok ma.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@AnonimowyBulbulator: Jeśli nie chcesz się "wiązać" abonamentem to istnieje też oferta telewizji satelitarnej na kartę: https://pl.canalplus.com/telewizja-na-karte
Warto zerknąć też w "Poprzednie oferty" na dole strony, bo mogą okazać się ciekawszymi od aktualnych. Choć wychodzić może trochę drożej niż abonament, szczególnie jeśli w abonamencie wynegocjowałbyś jeszcze lepszą od prezentowanej na stronie ofertę przy przedłużaniu umowy.

Ja korzystam z "n na kartę", wcześniej przez jakiś czas też z innych pakietów. I mogę polecić.