Aktywne Wpisy
noipmezc +9
podawajcie miejsca w kturych wasza noga nigdy nie postanie
ja zaczynam
-afryka
-brazylia
ja zaczynam
-afryka
-brazylia
Jak żyć w świecie, gdzie największą wartością jest pieniądz?
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Szef tej akcji z Twojego screena niedługo potem okazał sie zdrajcą i przeszedł na stronę Rosji. Zreszta wiecej takich na niej było. Czyli oni jeszcze zaszkodzili, bo krytyka Bandery asocjuje się na UA z byciem prorosyjskim zdrajcą.
Na dodatek w lutym tego roku Ukrainę zdradzili kolejni krytycy Bandery i uciekli do Rosji ostrzeżeni o ataku.
Część z tej listy to komunisci, którzy Bandere zastępują Stalinem. Kiepski dla nas deal. Komunisci w dużej cżesci przeszli na storne Rosji w 2014 ich szef przez te lata co jakiś czas wypuszcza antypolskie wrzutki.
To pokazuje, że w tym antybanderowskim pędzie niektórzy sa gotowi do poparcia najbardziej wrogich nam środowisk.
#ukraina #rosja
https://pl.wikipedia.org/wiki/Pomnik_Stalina_w_Zaporo%C5%BCu
W następnym roku po aneksji Krymu zrezygnował z mandatu, przyjął rosyjskie obywatelstwo i wstąpił do jednej z rosyjskich partii. A wcześniej był znany z chwalenia Stalina i publicznych występów w mundurze NKWD.
btw, ciekawe,
@M4rcinS: Nie znałem tej sprawy, ale widziałem, że przed oerwaniem Krymu tamtejsci komunsici używali palaktów ze Stalinem (podobnie jak rosyjscy). Zreszta i teraz używają.
@JPRW: Co za przypadek... "Kresowe organizacje" to jedno z lepszych siedlisk ruskich agentów wpływu w Polsce. Takie stare, z tradycjami.
@Janusz_Prawdziwy: ilu takich "normalnych Polaków" jest w Polsce, jak myślisz? A może jest ich/was więcej w Rosji, niż tutaj?
@Janusz_Prawdziwy: czyli nie jesteś normalny, bo normę tworzy większość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Janusz_Prawdziwy: nie żeby coś, ale ten opis znakomicie pasuje do Rosjan. Trafiłeś w 10...
@Janusz_Prawdziwy: i to jest właśnie zakompleksienie
nie są żadnym mocarstwem. mocarstwem to jest USA, które na wojsko wydaje więcej niż cały budżet rosji. zresztą, polska wyprzedza Rosję w PKB per capita, więc co to za mocarstwo?
„Prawdziwy Polak” xD Jacy Wy kacapy (Drogi Januszu - to do Ciebie…) jesteście żenujący. Fe!