Aktywne Wpisy
Cesarz12345 +33
Mireczki czy pozwolilibyście swojej dziewczynie iść w takim stroju kąpielowym na plażę?
20 lat temu było to nie do pomyślenia żeby kobieta publicznie tyle odkrywała. Teraz można wejść na instagrama i zobaczyć 95% tyłka swojej koleżanki z liceum (pozostałe 5% to sznurek przechodzący między pośladkami).
Od razu z góry mówię że nie jestem przegrywem, mam już swoją rodzinę (i udane życie seksualne) ale nie pozwoliłbym żonie pokazywać czegoś co należy do mnie.
20 lat temu było to nie do pomyślenia żeby kobieta publicznie tyle odkrywała. Teraz można wejść na instagrama i zobaczyć 95% tyłka swojej koleżanki z liceum (pozostałe 5% to sznurek przechodzący między pośladkami).
Od razu z góry mówię że nie jestem przegrywem, mam już swoją rodzinę (i udane życie seksualne) ale nie pozwoliłbym żonie pokazywać czegoś co należy do mnie.

zbigniew_wodecki +574
Natomiast ostatnio zauważyłem,, że ona trochę przesadza i go strasznie męczy, skacze na niego i gryzie (ma mleczne, ostre zęby) i widać, że jego to czasami boli i ma jej dość, ale jej na to pozwala, choć po wzroku widać, że nie jest zadowolony. Czasami po prostu od niej ucieka i leży gdzieś na fotelu, ale czasami patrzy się na mnie, jakby liczył na pomoc, reakcję z mojej strony. Jak widzę, że ona przesadza, to staram się ich zabawić, zająć zabawkami, ale to tylko pomaga na chwilę.
Druga sprawa, to że ona lekceważy, gdy on na nią warczy (np. gdy ma coś swojego do jedzenia, konga itd. i on po prostu jej to oddaje). Niby się mówi, żeby się nie wtrącać między psy i one same mają sobie ustalić pozycje i się dogadać, no ale to już trwa prawie 2 tygodnie i widzę, że ona go czasami zbyt mocno męczy i mam ochotę w końcu ingerować i nie pozwalać jej tak mu dokuczać.
Co robić? Zostawić psy sobie, czy wtrącać się między nimi, gdy widzę, że ona przesadza?
Zdjęcie z neta dla większej atencji.
#psy #behawiorysta #pytaniedoeksperta #pytanie
U mnie nie było nawet fizycznej
I niestey piszę to z przykrością, bo trudno krzyknąć na szczeniaka :(
@mikaliq: @zuzka-kotkowska: od
Pies musi widzieć, że kontrolujesz sytuację i dbasz o jego dobro. Bo inaczej sam zareaguje.
Za każde złe zachowanie można szczeniaczkę na chwilę wynieść do innego pomieszczenia albo jakoś oddzielić.